reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
Ja przytyłam tylko 5,5 kg bo mam cukrzyce ciążową i dietkę, która musze stosować. Czasami pozwalam sobie na jakieś wyskoki,a le jak zmierzę cukier i jest za wysoki to zbyt wiele jeść nie moge. Ale myślę że wyjdzie to i Dzidziusiowi i mi na dobre ( przed ciąza i tak miałam nadwagę).

lolcia! leżala w szpitalu ze mną, która miała cukrzycę ciążową i koło 12 wcinala coś słodkiego, bo wtedy jej cukier spadał. Może też sprawdż kiedy Tobie spada i raz dziennie czymś słodkim zaszalej :)

U mnie w poniedziałek +15 :)

a ja jestem już 12 do tyłu. Częściowo dziedziczne częściowo dieta cukrzycowa. Na szczęśćie brzuchol rośnie i dzidziol też. Będe miała mniej do zrzucania po porodzie bo duuuuuuuuża byłam a i coś słodkiego też wcinam dobre są ciasteczka lekkie bez cukru z firmy wawel :)

agawa1 pisze:
a ja jestem już 12 do tyłu. Częściowo dziedziczne częściowo dieta cukrzycowa. Na szczęśćie brzuchol rośnie i dzidziol też. Będe miała mniej do zrzucania po porodzie bo duuuuuuuuża byłam a i coś słodkiego też wcinam dobre są ciasteczka lekkie bez cukru z firmy wawel :)

Ostatnio moja ginka opowiadała mi o dziewczynie, która przytyła tylko 1,5 kilograma w ciąży (a była szczupła przed),
a dzidziuś urodził się zdrowy i duży :) Taka uroda!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry