reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
no ja mam wagę ale ta u gina więcej zaw3sze wskazuje, pocieszam się ze to dlatego że po kilku posiłkach się ważę

moje koleżanki które do tej pory wydawały mi się oki tylko przysyłają smsy a pierwsze pytanie ile przytyłam, zawsze jak miałam słabszy dzień wszystkie na całe gradło o Aga kropka ci na czole wyszła albo o Aga co masz takie podkrązone oczy itd nie mogą się doczekać aż utyję " życzliwe"

a ja po wizycie u ginki ..... w końcu przybrałam 3 kg i aż pisnełam ze szczęścia!!! Ginka smiałą się ze mnie ;)

Wiecie co??? ale straszne są te nasze koleżanki!! ja aż się boję iść do pracy jutro ze zwolnieniem. Może spotkam się tylko z dyrektorem??? ;)

no ja mało nie utyłam 7 kg to nie mało  ;) ale rodzinka (moja mam szczera do bólu) nie daje mi tyle mama mówi że tylko od tygodnia brzucho większy i to sporo i że jak się rozbiorę to z boków trochę schaby widać  ;D

reklama
agao pisze:
no ja mało nie utyłam 7 kg to nie mało ;) ale rodzinka (moja mam szczera do bólu) nie daje mi tyle mama mówi że tylko od tygodnia brzucho większy i to sporo i że jak się rozbiorę to z boków trochę schaby widać ;D

czyzby mama zapomniała jak sama w ciąży była.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry