reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

Hej Zuzia :)...moja mama przez cała ciaze ze mna przytyła tylko 7 kg :)....a jak sie urodziłam wazyłam 3300 czyli całkiem,całkiem :).....taki urok niektórych kobiet.....jesli chodzi o mnie to jestem juz 8 kg na plusie :) (waze juz 52 )

reklama
Zuzia nie przejmuj się, że nie przybierasz na wadze. Ja dopiero od jakiś dwóch tygodni zaczynam się "rozwijać ciążowo" wcześniej to nigdzie nie tyłam, a teraz zaczynam...byle nie za dużo ;)

ja przytyłam 6 kg...chwilami czuję się jak wieloryb zwłaszcza kiedy tak cholernie boli mnie kręgosłup :( niestety rosnący brzuszek i siedzenie godzinami na wykładach w twardych ławkach robią swoje...

tak kasiula matula , 23 kilo przytyłam w poprzedniej ciąży! byłam przerażona ale po pół roku wszystko zrzuciłam nawet sama niewiem kiedy, karmiłam piersią 4 miesiące a to podobno najlepsze na schudnięcie bo kurczy się macica, no i nosiłam majtki ściskające brzuch, ale nie od poczatku, jak mnie już nic nie bolało i nie bez przerwy , tak kilka godzin dziennie. Różnie jest z tą wagą: moja kuzynka pzrytyła 9kg w całej ciąży a z kolei żona kolegi aż 40 kilo!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry