Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
odpuściłam sobie sorbufer - rano brać nie mogłam bo mdłości, wieczorem - zgaga, teraz zgaga to mój piesek i nie opuszcza mnie na krok - prtzezyję z anemią, po porodzie i tak wszystko wróci do normy, a to w końcu niedługo...
Moje nazywa się Tardyferon czy jakoś tak - raczej nie ma wit. c, jadam go popołudniu lub wieczorem, gin. mi przepisał bo miałam bardzo niskie żelazo, kilka pkt. poniżej normy - tyle, że ja już się taka urodziłam
Ja mam obecnie 15 kilo na plusie...ale tylko mi brzunio urósł i może troszkę poszło w nóżki....
Ale wogóle nie czuje tych kilogramków....
rozstępów nie mam tylko w okolicach plecków po 4 z każdej strone ale takie 1 cm...no tam się nigdy nie smarowała : ale brzuszek i cycuszki bez zastrzeżeń
ja nie biore zadnych witamin - tylko jem wszystko i w kazdych ilosciach. Zwlaszcza migdaly, orzechy, bialy ser i jajka (tak ze 3-4 dziennie). No i wyniki mam znakomite. Lekarz stwierdzil, ze ksiazkowe
Waga sie nie przejmuje- rosnie mi tylko brzuch, ale to przeciez normalne, w koncu dziecko rosnie. Sadelka mi wcale nie przybywa.
No i mimo, ze sie niczym nie smaruje, zadnych rozstepow nie mam.
Nie poce sie tez.
W ogole to sie czuje bosko
Tylko chodzi mi sie wolniej
A- no czasami jak za dlugo leze na boku to mnie malutka tak kopie po nerkach, ze ledwo wytrzymuje.