Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mi rozstępy też się narazie nie porobiły ale chyba my dopiero weszłyśmy w najniebezpieczniejszy czas kiedy maluch szybko przybiera na wadze i brzuszyska mogą nam jeszcze wielkie porosnąć a co za tym idzie porobić się rozstępy- czego zarówno wam jak i sobie NIE ŻYCZĘ!
ja też nie czuję tych dodatkowych kilogramów, choć je widzę (niestety nie wszystko poszło w brzuch). Chodzę jak kaczka, bo maluch nisko i ciągną więzadła, i powoli bo jak nabieram tempa to brzuch natychmiast twardy. Rozstępy mam stare, z czasów dojrzewania więc może teraz mnie ominą :laugh:
a ja pobilam siebie sama-robilam porzadki w szafie i jak wieszalam spodnie to przyszla mi mysl zeby je przymiezyc............upsssssssss ja widzialam ze tylko brzuszek mi urosl a tu spodnie zatrzymaly sie juz na udach.......ups...............czekolad juz nie jem-ale od 2 dni ciagnie mnie do czekoladek nadziewanych..............