Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i o to chyba chodzi - aby zawalczyć o karmienie piersią ile się da, a jak już nic więcej nie można zrobić to przejść na butelkę - bez zbędnego fanatyzmu ... :-)
powodzenia!!
Byłam dzisiaj znowu u pediatry ale nic nie stwierdziła,może jeszcze układ niedojrzały ale Filip mało przybrał bo kiedy wychodziliśmy ze szpitala to miał 3260 a teraz 3500.Pediatra stwierdziła,że jak częsciej będzie chlustał to trzeba będzie wykluczyć refluks, już z nerwów to chciałam przejść na sztuczne mleko dla dzieci ulewjących ale nie ma mleka,które jest bez krowiego i dodatkowo na ulewanie. Już sama nie wiem co mam robić bo ta dieta mnie wykańcza czuje się psychicznie zdolinowana i nic mi się nie chce,po karmieniu jestem tak padnięta jakbym miała za chwilę zemdleć
Kurcze ja od wczoraj mam stresa,pobeczałam się jak dziecko bo mały mi wczoraj zrobił to co na początku w szpitalu czyli po mleku jak wziełam go do odbicia to tak mu się bekło,że poleciało mu nosem i buzią i zrobił się siny,miał też problem żeby złapać oddech:--
-(Ulewa bardzo często ale to sinienie to jest masakra
Byłam dzisiaj znowu u pediatry ale nic nie stwierdziła,może jeszcze układ niedojrzały ale Filip mało przybrał bo kiedy wychodziliśmy ze szpitala to miał 3260 a teraz 3500.Pediatra stwierdziła,że jak częsciej będzie chlustał to trzeba będzie wykluczyć refluks, już z nerwów to chciałam przejść na sztuczne mleko dla dzieci ulewjących ale nie ma mleka,które jest bez krowiego i dodatkowo na ulewanie. Już sama nie wiem co mam robić bo ta dieta mnie wykańcza czuje się psychicznie zdolinowana i nic mi się nie chce,po karmieniu jestem tak padnięta jakbym miała za chwilę zemdleć
![]()