rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A powiedzcie mi co myślicie o Tymoteuszu? Skrót Tymek...więc moim zdaniem brzmi dobrze..doradźcie mi proszę...
Ja znam Tymona i też na niego mówią Tymek,słodki pyzaty chłopczyk

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A powiedzcie mi co myślicie o Tymoteuszu? Skrót Tymek...więc moim zdaniem brzmi dobrze..doradźcie mi proszę...

, a co do dziewczynki too hmm myslałam nad Oliwka, Kinga, Emilka, Kornelka i duzo jeszcze innych imnion... ;-)do listy dołączyła również Franka- Franciszka:
Łucja, Ida, Faustyna, Eufemia, Radochna, Kama, Kordula, Agnieszka
Jan Kazimierz, Ludwik Adam, Ludwik Fryderyk, Konstanty, Modest, Mieszko, Olgierd, Gaudenty, Sambor
Jak dla mnie bardzo ładne, w dzieciństwie Tymuś, potem Tymek no i po studencku "Panie Tymoteuszu", bardzo ładne.
Ja to albo Jakub Wiktor, albo Wiktor Jakub (druga wersja bardziej![]()
Widze ze stawiacie na Kubusia imie śliczne ale straszny rozbujnik nie wiem z kadon bierze tyle energii ponoc kazdy Kubus tak ma nie tylko mójMi się bardzo podoba Szymuś i Kubuś - ale już zajęte.....
Na razie podoba mi się Dominik, Sebastian, Maciej, Mikołaj.
Dla dziewczynki Dominika, Weronika, Julia, ale ulubionego nie mam i będzie ciężko jak okaże się że będzie córcia ;-)