reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Imiona Naszych fasolek

My jak już wiemy, że będzie córcia to po naradach będzie Nina Zuzanna :) Synuś miał być Nikodem Edward, ale to jeszcze przed nami :) pozdrawiamy wszystkie mamusie i wszytskie dzidziusie :)

reklama
Też już zdecydowałam ale jeszcze nie do końca jak będzie miało na imię moje maleństwo,jeżeli będzie to chłopiec to Filip albo Adam hmm...a dziewczynka to jeszcze nie wiem:] ale mam takie przeczucie że będzie chłopak:] Ale najważniejsze żeby zdrowe było :] Pozdrawiam

a moje imie dla synka zajete moj wrog nr1 ukradł mi wiedziala ze mam bzika na punkcie Oliviera i co teraz .... az sie poryczalam jak sie dowiedzialam a niech jej myszy wszystko zeżrą :D

nie to zona mojego meza znajmego od lat chcielismy miec Oliviera tylko ze kiedys nie bylo mozna zapisac w urzedzie i dlatego syn nosi imie wiktor Moj maz mowi zebym sie nie przejmowala ale jak tu sie nie przejmowac buuu

Niom to na prawde malo zabawne- ja tez bym sie wkurzyla ale nie martw sie kochana Olivier - Oliwierowi nie rowny. :D:D:D Glowa o gory.

agata a ja bym sie tym nie przejmowała, chcieliście Oliwierka to ja nie widzę problemu by dać takie imię dziecku jak będzie chłopiec no może będzie Oliwia też ładnie;-)
Przecież imiona się powtarzają i naprawdę ja bym się tym nie przejmowała

reklama
Agata nie jestes sama, choc nie jest moim wrogiem a moja dobra znajoma, bylam rowniez wsciekla jak sie dowiedzialam, ze nadala synowi imie, ktore mnie rowniez "chodzilo po glowie" dla chlopca. Musze sie wiec na nowo orientowac, a imion miedzynarodowych, do tego oryginalnych i istniejacych w polskim bez wiekszych znieksztalcen jest malutko:-(

Do góry