• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Imiona...

reklama
KIRIAM - dzieki......ciezko bylo musze przyznac.....szczegolnie jesli chodzi o imie dla dziewczynki - mojemu M nic sie nie podoba :-D
A u gin jeszcze nie bylam od ostatniego usg :sorry2: najpierw ja bylam na wakacjach, teraz ona ma urlop - wizyte mam w tym tyg., ale usg raczej nie bedzie, bo nie mam na jazdej wizycie...polowkowe juz bylo, teraz wypada dopiero ok. 35 tyg nastepne :-( - chyba ze zrobi jakies dodatkowe....:dry:

ja akurat dylematu nie mam bo na 100% będzie chłopak i będzie się nazywał Fabian, no chyba ze mi się coś odwidzi w ostatniej chwili, ale wątpię bo nawet już się przyzwyczaiłam do tego imienia:-)

Dziewczyny, czy Wy juz wszystkie macie wybrane imiona czy tylko ja zostalam samotna i niezdecydowana w tej kwestii:szok:? Mamy z mezem rozbiezne gusty i jak narazie mowimy do synusia Junior:-D... ale jak dlugo tak mozna:sorry2:...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry