Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie do 19 tygodnia miał być chłopiec i imię dla niego zostało wybrane od razu bez problemu: Wiktor, a na USG w 19 tym tygodniu okazało się, że w końcu dziewuszka I pojawił się problem.. Z imion: Emilka, Helenka, Milenka, Lenka po wielu dyskusjach i przemyśleniach wybraliśmy Lenkę.
My też mamy ustalone imię już od samego początku ciąży - Michałek;-) Ale to w 70%..a jakby się okazało, że dziewczynka to pojęcia nie mamy jakie imię dać:-)
Ja jeszcze nie wiem co będzie, ale jeżeli chodzi o chłopczyka to myśle nad Mikołaj, Aleksander, Konrad, a jeżeli dziewczynka to Zosia, Hania, a może Amelka ??.... sama nie wiem
Dziewczyny powiedzcie szczerze co sądzicie o imieniu Rysiek. Nam się podoba i nawet już zaczęliśmy tak do brzuszka mówić, ale jak mówię znajomym że Rysio to patrzą na mnie jak na głupka.Pytają czy mówie poważnie. Czy zrobię dziecku krzywdę dając tak na imię?
Marmoladko !mysle ze to jest kwestia waszego wyboru ,i wy wiecie co jest dobre dla waszego skarba,Rysio to teraz moze i zadkie imie ale wg mnie ładneps mysle ze wasze dziecko nie obrazi sie za takie imiebuziaczki dla ciebie i maluszka