Nie, ani u nas tego nie robią ani nawet nie było takiej "propozycji".Przykro mimyśleliście żeby zbadać zarodki w kolejnej procedurze?
Działamy dalej!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, ani u nas tego nie robią ani nawet nie było takiej "propozycji".Przykro mimyśleliście żeby zbadać zarodki w kolejnej procedurze?
Dzięki!Przykro mi
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
A Ty chciałabyś od razu podchodzić do kolejnej próby czy niekoniecznie?
Dzięki!
Jestem już po wizycie. Doktor zapytał kiedy byśmy chcieli zacząć na nowo, więc od razu odpowiedziałam, że czym prędzej
Więc słowo się rzekło i... będzie teraz protokół długi.
Od 21 dc mam zacząć przyjmowanie Gonapeptyl Daily i 3 dc stawić się na wizytę (badanie estradiolu + usg) a od 9 dc być już "pod ręką".
Ja nie 1, ale mam nadzieję, że w I polowie pazdziernika. Życzę Ci żeby był dla Ciebie szczęśliwy, bo to najlepszy miesiąc (ale jestem nieobiektywna bo mam urodziny w październikuKto tutaj ze mną transferuje 1 października?![]()
PowodzeniaDzięki!
Jestem już po wizycie. Doktor zapytał kiedy byśmy chcieli zacząć na nowo, więc od razu odpowiedziałam, że czym prędzej![]()
Więc słowo się rzekło i... będzie teraz protokół długi.
Od 21 dc mam zacząć przyjmowanie Gonapeptyl Daily i 3 dc stawić się na wizytę (badanie estradiolu + usg) a od 9 dc być już "pod ręką".
To ja bardzo mocno trzymam kciuki żeby był w pierwszej połowie października !Ja nie 1, ale mam nadzieję, że w I polowie pazdziernika. Życzę Ci żeby był dla Ciebie szczęśliwy, bo to najlepszy miesiąc (ale jestem nieobiektywna bo mam urodziny w październiku)
![]()
Kiedy testy?Transfer 26 września aktualny
Wdrażamy leki i próbujemy![]()
6dpt, czyli już w najbliższy czwartek, beta w kliniceKiedy testy?![]()