Hermeneg
Fanka BB :)
Myślę że tak.
Mam tylko nadzieję że profram refundacji przedłużą bo bez to poprostu bardzo duże koszta.
No właśnie, pytanie co będzie z refundacją po wyborach które przed nami
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myślę że tak.
Mam tylko nadzieję że profram refundacji przedłużą bo bez to poprostu bardzo duże koszta.
Właśnie. Miejmy nadzieję że będzie dobrzeNo właśnie, pytanie co będzie z refundacją po wyborach które przed nami![]()
Przepraszam ale czasem was jeszcze mylę i nie wiem już dokładnie co kto pisał. Nie planujecie zbadać zarodków, które macie?Mogę zapytać czy będziecie wracać po rodzeństwo?
Nam zostały 4 zarodki i jeśli się okaże, że z obecnej ciąży będzie druga dziewczynka to chyba wrócimy licząc, że trafi się chłopak![]()
Przepraszam ale czasem was jeszcze mylę i nie wiem już dokładnie co kto pisał. Nie planujecie zbadać zarodków, które macie?
A jakimi protokołami szlas? I zmieniłaś cos w suplementach, stylu życia itp ze taki piękny wynik?U mnie w pierwszej stymulacji pobrano 9 komórek z czego było 4 zarodki (żaden nie dał ciąży) . W drugiej stymulacji pobrano 11 komórek z czego jest 8 zarodków ( 1 transfer był biochemem , a drugi dał ciążę aktualnie 11 tydzien ).
Przy pierwszej stymulacji (rok temu) Amh miałam 0.30 a lat 29.
Przy drugiej nie badaliśmy takze nie wiem jakie jest po roku czasu.
RozumiemNie, nie planujemy.
Rozumiemw takim razie mam nadzieję że marzenie o chłopcu się spełni jak nie za tym to którymś kolejny razem
![]()
Ja mam nadzieję, że refundacja zostanie choć waham się trochę czy nie powinno być jakieś kryterium dochodowe...Właśnie. Miejmy nadzieję że będzie dobrze
Ja tak samo tez 3 procedury odplatne. Nigdy nie zliczylam wszystkich kosztów ale to bardzo duże pieniadze. Pamiętam ze były to okresy ze wypłata rozchodziła sie w chwile bo suplementy , leki ( do 1 stymulacji to chyba 3 tys kosztowalopowiem tak, przechodziłam pełne 3 procedury za które płaciłam ogromne pieniądze( nie żałuję zadnej wydanej złotówki żeby była jasność) dodatkowo badania które tez nie kosztują malo i różny jest czas ich. Niektóre kliniki każą co 3 miesiące, niektore co pół roku powtarzać... Bardzo się cieszę ze jest refundacja i mam nadzieję ze zostanie na dłużej. Nie kazdy ma odłożone grube tysiące ( u mnie wyszło z wizytami u immunologa, z badaniami, wszystkimi lekami przeszło 300 tysięcy) Fakt jest taki ze nie powinni brać ludzi z ulicy, ale niech zostanie jak najdłużej.