onanana
Fanka BB :)
Nimfii a masz jakieś specjalne wskazania do tych tabsów?? ja je kiedyś brałam i byłam bardzo niezadowolona- prawie cały czas mialam jakies plamienia. poza tym cena była wysoka jak dla mnie. potem brałam tańsze tabsy i były jak dla mnie lepsze.

Chyba juz sobie ceny podniesli....
 Chyba juz sobie ceny podniesli.... 

Znów wszystko wróciło do normy, chęci na przytulanki powróciły, suchosci brak, cera sp[owrotem coraz ładniejsza:-) Wczoraj dostałam pierwszą @, wiec jeszcze nie moge sie wypowiadać czy jest inna niz przed porodem, póki co chyba jest tak samo.
 Znów wszystko wróciło do normy, chęci na przytulanki powróciły, suchosci brak, cera sp[owrotem coraz ładniejsza:-) Wczoraj dostałam pierwszą @, wiec jeszcze nie moge sie wypowiadać czy jest inna niz przed porodem, póki co chyba jest tak samo. :-) @ jest inna bo krotka i lekko bolesna a ja nigdy boli przy @ nie mialam ale da sie przezyc
:-) @ jest inna bo krotka i lekko bolesna a ja nigdy boli przy @ nie mialam ale da sie przezyc  Nim zaszlam w ciaze z Kuba to odstawilam tabsy bo juz nie moglam z nimi wytrzymac - wtedy to byl Yaz. No i sie stalo - ciąża z zaskoczenia
 Nim zaszlam w ciaze z Kuba to odstawilam tabsy bo juz nie moglam z nimi wytrzymac - wtedy to byl Yaz. No i sie stalo - ciąża z zaskoczenia