reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

andrzelika u mnie troszkę dłużej bo ja miałam założoną wkładkę w lutym i nadal mam obfite @ no może ciut mniej niż na początku, ale mam nadzieję że się unormuje i wszystko będzie jak dawniej ;-)

reklama
Tak jak sie wczoraj ucieszyłam, to dziś rano pojawiło się plamienie. Pokarało mnie. Mam nadzieję, że jednak nie rozkręci się w regularną @ :-(

hehe nieźle :-D:-D a mi się @ skączyła miałam bardzo skąpą zresztą jak zawsze i bezbolesną także nie odczułam :-)

Jesli chodzi o sama @ to przy Novynette sie czuje tak jakbym jej wcale ie miala :p Brzuch mnie wcale nie boli, krwawienie standardowe jest a jak biore tampony to krwawienie nie daje sie we znaki ;)

Wpadam tylko na sekundę, opowiedzieć że pierwsza @ nadeszła :wściekła/y: w sobotę lekkie plamienie, od niedzieli ostra jazda :crazy:
na szczęście bezboleśnie całkowicie ale intensywnie:angry:

karmię teraz jakieś 5 razy na dobę
ze 2-3 razy w nocy, 2 w ciągu dnia

Katerinka ja tez niestety jestem w trakcie ( a jeszcze 3 dni temu liczyłam, ile to czasu minęło od ostatniej @:-))
Nie jest źle, bo raczej bezboleśnie. Ja karmię częściej niż ty (ok.7 razy), ale i tak @ musiała kiedys powrócić:zawstydzona/y:

ankusch ja też jeszcze bez @ żadnych plamień tylko czasem wilgotniej, dobrze mi z tym ale brzuch coraz częściej pobolewa jak na okres. Cyckowa jestem cały czas. Filip ma 6,5 miesiąca.

Ja dziś dostałam @. I możecie się śmiać ale się cieszę. Cale życie miałam z tym problemy i mam nadzieję że teraz będzie regularnie:tak:

reklama
onanana ja też chciałabym mieć w końcu regularnie, ale chyba się na to nie zapowiada :-( Pierwszą dostałam 7 maja, a w czerwcu tylko plamienie :-( Teraz z kolei brzuch mnie boli jak na @, więc pewnie coś się wykluje niebawem... I gdzie u mnie regularność?:baffled:

Do góry