madziakowalik
Fanka BB :)
jakie wyroki ??? mam nadzieje ze bez utrudnien . wyslalismy forme A z podpisem prawnika , potem dolaczylismy rowniez pismo z biura podatkow . 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobrze wiedziec :-)ja dla Jessi wyrabiałam pierwszy paszport polski tymczasowy w ktorym obywatelstwo miala polskie gdy upłynoł rok i paszport sie skonczyl wyrabialismy juz paszport ie noi forme a oczywiscie ktora sluzy nadaniu obywatelstwa gdy bylam w polsce zaszłam do urzedu miasta w swoim miescie pytajac sie czy musze cos zmieniac jej w papierach wiec pami oswiadczyla ze urzad z ie juz ich powiadomil o podwujnym obywatelstwie i jesli ja jako matka nie zrzekne sie w jej imieniu zadnego obywatelstwa bedzie niec dwa tym ze za dokumetach ie bedzie tylko widnialo obywatelstwo ie a na dok pl obywatelstwo pl wiec z czasem moze urzywac 2 paszportow lub dowodow osobistych![]()

BRAWO!!! :-):-):-)gratki.
Status: Passport is printed.
Website Last Updated: 13/07/2010 at 18:45

Department of Foreign Affairs - Passport Trackingdziewczyny gdzie moge to sprawdzic jaki ma ststus paszport ?
)
Status: Passport is printed.
Website Last Updated: 13/07/2010 at 18:45
:-)
ile mozna czekac...