reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

JADŁOSPIS KARMIĄCYCH MAM !!!!!!!!

reklama
A ja dopiero dzisiaj zjadlam truskawki i to cala miseczke a teraz czeam na reakcje ;) mam nadzieje ze bedzie dobrze.
U nas od jakiegos czasu jest juz duzo lepiej kolek prawie nie ma :) zebym tylko nie wykrakala ;)

Dziewczyny czy wy pijecie kawe kofeinowa ? Ja pije bezkofeinowa i zbozowa, czasami zdaza mi sie wypic kofeinowa ,opinie na ten temat sa podzielone wiec juz sma nie wiem?

fionka! może sekret jest w koperku? :)

ja piję kofeinową. kiedyś zapomniałam kupić bezkofeinową i zaczęłam... nic się nie dzieje :)

fionka pisze:
a ja mogę jeść ogórki małosolne a po świeżychkłopoty z brzusiem ::) zadziwiające ???

u mnie dokładnie to samo :)

kawę kofeinową, bardzo słabę piłam kilka razy, ale mnie nie ciągnie

... a i po czereśniach nie za ciekawie - a mój tata ma całe drzewo i nam przynosi :(

kawkę rozpuszczalną kofeinową pijam z mlekiem dziennie jedną, chociaż zdarza się, że wypiję dwie ;) I Mała ją lubi ;)

mi kawa nie smakuje, a wstręt do niej zaczął się już w ciąży, w sumie dobrze, będę zdrowsza ;)

za to dziś moje menu to: lody smietankowe, serek waniliowy, duuuużo truskawek i 4 łyki pepsi mniam mniam ::) ::) ::)

reklama
moja gwiazda pręży się. to chyba załuga fasolki szparagowej :(

pomyślałam sobie, że jak bede jeść coś "niedozwolonego", to wypiję na wszelki wypadek herbatkę koperkową. Myslicie, że to dobry pomysł?

Do góry