reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kasiulla współczuję! Wiem co to znaczy być unieruchomionym, z tym że ja leżałam z nogą w domu aż 4 tygodnie.
Ja kupiłam sobie kule żeby przypadkiem drugiej nogi nie rozwalić. Na początku było ciężko, ale na pewno będzie Ci tak wygodniej niż skakać na jednej nodze.
I dobrze że Lence nic się nie stało.

reklama
Kasiulla współczuję! Wiem co to znaczy być unieruchomionym, z tym że ja leżałam z nogą w domu aż 4 tygodnie.
Ja kupiłam sobie kule żeby przypadkiem drugiej nogi nie rozwalić. Na początku było ciężko, ale na pewno będzie Ci tak wygodniej niż skakać na jednej nodze.
I dobrze że Lence nic się nie stało.

mam kule i juz mnie barki i cale raczki bola - M sie smieje ze bede wygladac jak pudzian :-D:-p

nie wiem czy to normalne ze puchna mi palce....

Lolcia ale palce u stopy tej "zepsutej"
lekarz na bogotowiu napisal ze kosci sa cale
ze sa naderwane lub cos tam wiazadla i pewnie pekniete torebki ale zadnego usztywnienia nie zalozyli mimo ze mam nie stawac na nodze itp itd przez dwa tygodni minimum
kostki daaalej nie widac a od wczoraj mam spuchnieta cala stope a paluchy jak pod koniec ciazy... czyli jak w filmi gruby i grubszy :-p

reklama
Do góry