reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

a ja powiem szczerze: chce juz urodzic!!
qurcze tak mi ciezko si erobi, jak wstaje rano to caly brzuch mnie boli, lepiej mi jak chodze caly dzien niz jak spie smacznie (troszke to nielogiczne) :)
poza tym swieta smutne i nowy rok tez bedzie wiec nie ma sie z czego cieszyc a to sie przeklada na moje podejscie do wszystkiego. i jeszcze ten czas do produ tak starsznie sie dluzy...

reklama
A ja wlasnie wrocilam z poczty gdzie odstalam bita godzine w kolejce. Pot sie ze mnie lal jak nie wiem, musialam sie calutenka lacznie z bielizna przebrac po powrocie do domu. Juz mam dosc tej ciazy, wystajacego brzucha, spuchnietych rak i stop. :-[

trzeba było się wciąć bez kolejki panie brzuchate mają pełne prawo ja korzytsałam jak miogłam nawet na chama :P
też się pocę wlazłam z mężusiem do spozywczaka bylismy tam 5 minut a ja jak po kąpieli

można wapno śmiało dobre jest calcium 300mg musująące-może wzdymać bardzo jak to gazowane ale można dziennie 1200mg ciężarówki mają zwiększone zapotzrebowanie na wapno więc 3 tabletki możesz dziennie wypić bo i tak wchłania sie 40-60%

Dzieki Agao. Wolę Was zapytac niż szukać na necie bo znów znajde że coś ze mną nie tak. A wtedy mi cukier skacze i rycze po nocach i martwie sie. Ja chce już koniec bo jak nie ja to dzidziol zwariuje :(

Ale norm wariowania i przybierania sobie każdej możliwej choroby chyba nie ma albo źle szukałam. A tak serio to mój żon juz krzyczy że mi kopma wywali. pół nocy beczałam dziś bo tsh są u mnie w normie ale tak raczej przy dolnej granicy. Jakaś niedorobiona jestem. Mam nadzieje że mąż sie przyłożył i dzidziol nie będzie miał takich problemów jak ja

reklama
Ja tez naprawde chcialabym juz urodzic!
W nocy przekrecam sie z boku na bok kregoslup mnie tak boli ze nie ma mowy o polozeniu sie na plecach a Malenstwo tak wali w Mamusi brzuch ze szok.Czuje sie naciagnieta i ociezala.Dopada mnie nawet lenistwo juz.Po schodach jest mi trudno wychodzic czasami czuje sie jak na wylocie ze tak powiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry