reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

po dzisiejszej nocy jestem wykończona !!!  :( :(
matko! nikt mnie nie uprzedzał, że takie ekscesy będą!!!!
nie wiem jak mały to zrobił ale całą treść żołądka przez 8 godzin miałam w gardle - już nie wiedziałam przełykać czy lecieć do łazienki - zimny pot mnie oblewał, zapalałam światło, siadałam, w końcu obudziłam męża - a on otworzył jedno oko i powiedział "wytrzymasz"
tego było już za wiele obudziłam go skutecznie wymieniłam mu wszystkie moje dolegliwości i kazałam mu powtórzyć ;), bo nie zgaszę światła
jak wróci z pracy to go przepytam jeszcze raz

aha i najlepsze - jak powiedziałm, że cały brzuch mnie boli bo to mały trasznie kopie i uciska w żołądek, to poółprzytomny mi powiedział "to weź go trochę przesuń" !!! niby jak?!

reklama
Kinga, przyznaj się, ze nic nie pijesz przed pójściem spać :), dlatego nie wstajesz ;). Ja jak się opiję na noc, to latam co chwila, a jak nic, to wstaję tylko 1-2 razy, a czasem i wcale :)

Czuję sie jak ogromna kula. Mam wrażenie, że brzuch mi rośnie z dnia na dzień. I choć w tak zwanym "pasie" mam 94cm, to brzuch mam tak wysoko, że zastanawiam się gdzie podział się mój żołądek????

to ja na szcześćie miałam 1x zgagę, i to wtedy gdy zjadłam nieświeżego pączka i po nim wymiotowałam - wtedy zgaga trzymała mnie 3 dni, teraz odpukać spokój, ale jem mało, a często i wystrzegam się kwaśnego picia, nie wiem czy to coś pomaga ;)

MamaBoo przykro mi bardzo, wiem jak to jest kiedy trzeba siedzieć w domu a sytuacja wymaga czego innego :(

koga takie dreszcze nocne poty i wogóle mam dość często, zwykle jak mam zaparcie szlag mnie trafia bo ma wrażenie że wszystko co zjem zostaje mi w gardle bo nie mam miejsca niżej

z tym przepytywaniem męża dobre ;D muszę spróbować

niedawno było mi nie dobrze w nocy i miałąm podobne objawy do tego brzuch mi się ściskal i strasznie jeczałam mój mąż stwierdził że jak mi brzuch się tak spina to mam iść po nOSPĘ powiedziałam żeby mi przyniósł połknęłam grzecznie położyłam się na prawym boku i zaczęłam zasypiać robiło mi się słodko

nagle mąż który się ocknął ze snu i stwierdzil że straciłam przytomność bo już nie jęczę i zaczął mną potrząsać BOże myśłałam że zejdę tak sę przestraszyłam (on twierdził że on bardziej) no i się wkurzyłam że mnie obudził

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry