reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

KingaP pisze:
mokkate pisze:
Czuję sie jak ogromna kula. Mam wrażenie, że brzuch mi rośnie z dnia na dzień. I choć w tak zwanym "pasie" mam 94cm, to brzuch mam tak wysoko, że zastanawiam się gdzie podział się mój żołądek????

kula- to symbol doskonałości. A wszystkie dążymy do tego, żeby być doskonałe, nie?

:D :D :D :D :D
Dzięki Kinga- wiesz jak człowieka pocieszyć!!!

reklama
Kara- ja mam takie schizy- ze cos jest nie tak, ze dziecko za duzo sie rusza, potem ze za malo itd.I caly czas wydaje mi sie ze moge wczesniej urodzic- ostatnio na dworcu w Bratyslawie przerazilam sie ze odchodza mi wody plodowe ( moja DUUUUUZA wyobraznia) i co ja teraz zrobie tak daleko od domu. Poza tym caly czas jestem w nerwach ze jeszcze nie mam wszystkiego przygotowanego i tyle rzeczy jeszcze musze dokupic.No i caly czas zastanawiam sie jaki bedzie porod...

FELGUA takie to ja mam tez na codzien, az czasami boje sie powiedziec lekarzowi ze mnie dreczą rózne takie obawy bo pomyśli ze zwariowalam, dzisiaj ma nastepny"problem" moj dzidzius w 25 tyg. wazy kilogram czyli baardzo duzo jak na takiego bobo i co ciesze sie ale boje sie tak samo.

moja ginka mnie uprzedziła. Powiedziała, że mogą sie pojawiać takie myśli. Wprawdzie nie powiedziała wprost, że mam im się nie poddawać, ale powiedziała, że dziecku to nie pomoże, a ja mam się nie dręczyć...

To normalne, że boimy się co to będzie, jak to będzie... Tylko spokój nas może uratować

reklama
Ja mam już tak obolałe żebro (prawe), że nic nie mówię. Mały strasznie mnie po nim kopie, wrażenie mam takie jakby żebro było mocno stłuczone :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry