Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zmienię temat: Kupiłam sobie dziś dźinsy ciążowe. Swoich jedynych mam dość i polazłam do ciuchbudy. Słuchajcie, spodnie jak nowe, a zapłaciłam 25 zł Uhahana jestem jak dzik I jeszcze przyszłościowo nabyłam koszulę rozpinaną (coby dobrze było karmić). Ma ciemny kolor w drobną kratę. :d
kinga w ciucholandach idzie znalezc super rzeczy.ja za 6 zl wyrwalam taka bluzke ciazowa,ktora ma dodatkowo "opcje karmiaca" mozna cyca odslonic bo material nachodzi na siebie jest super i za ta kase-tylko szkoda ze czarna
Kinga w sklepie ciązowym 9 miesiecy jest wyprzedaż wszystkich letnich ciuszkó po 20 zł - kupiłam sobie letnia sukienkę do karmienia - moze też sobie coś wybierzesz?
ja sie dzisiaj martwie, bo malutka cos cicho siedzi. Tzn. troszke sie poruszala, ale jakos tak delikatnie i znacznie mniej niz ostatnio. Przez caly tydzien tak mnie walila, ze czasem az bolalo, a tu dzisiaj taka zmiana. No i chociaz staram sie uspokajac, to jednak troche sie denerwuje. Azik, Agao - - kiedy na serio trzeba sie zaczac denerwowac?
Aniam - spróbuj sztuczki z ciastkiem, tzn. zjedz ciastko lub coś słodkiego i poczekaj. Mojego to rusza - nie jakoś gwałtownie, ale daje znaki. Ewentualnie czasem go drażnię pukając w brzuch. Dzi.ś lekarz na wizycie mi przypomniał, że mam wyliczyć min.10 ruchów w ciągu dnia. Na moje pytanie o słabsze dni ( kiedy nie chce się drań ruszać i muszę go drażnić), powiedział, że tak może być, ale właśnie żeby spróbować go pobudzić.
Jak w ogóle nie czujesz ruchów, np. przez kilka godzin zupełna cisza, to warto, dla spokojności ducha iść na ktg - masz prawo się niepokoić. Ale może spróbuj ją trochę pozaczepiać.