Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kinga, my to możemy sobie z tymi krwawieniami ręce podać!
Pierwsze miałam miesiąc temu - trwało 6 dni,
Drugie mialam dwa tygodnie temu - trwało 5 dni,
Dziś ... chyab zaczyna się kolejne...
Jak byłam w środę na "popołogowej" wizycie u ginki, to powiedziała, że krwawienia mogą występować... Ucieszyłam się niezmiernie...
Sylwia, jak to nie masz!!! Masz wspaniałego synka, żaden facet nie pachnie na pewno tak szczególnie jak on
U mnie z tym cyklem to dziwnie chyba coś jest. Miałam śluz jak na owulacje i brzuszek mnie tak troszke zabolał a na drugi dzień @. Dziwne to wszystko. i najgorsze jest to że @ wystąpiła po pierwszym naszym razie z mężem. Myślałam że mi tam coś pękło. Ile człowiek się musi nadenerwować. wrrr
Kinga - jeśli to Cię pocieszy, to mi też ciągle coś tam się kapkę sączy, ale z wkładek zrezygnowałam już dawno - bo ich nie znoszę i wydaje mi się że mnie odparzają - po prostu mam dużo bielizny do prania i tyle
A ja na szczescie ( i jak na mnie wyjatkowo) od 4 tygodni mam swiety spokoj ze wszelkimi dolnymi wydzielinkami Ciekawe jak dlugo ? ;D (bo gora to mleczko leci ;D :laugh: )
Dobra, spadam, bo jeszcze prasowanko mnie czeka i mycie naczyn po rodzinnym obiadku - teraz moge porobic bo Olunia poszla spac
Milego odpoczynku dziewczyny :laugh: