reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Kinga, my to możemy sobie z tymi krwawieniami ręce podać! :(
Pierwsze miałam miesiąc temu - trwało 6 dni,
Drugie mialam dwa tygodnie temu - trwało 5 dni,
Dziś ... chyab zaczyna się kolejne... :(

Jak byłam w środę na "popołogowej" wizycie u ginki, to powiedziała, że krwawienia mogą występować... :( Ucieszyłam się niezmiernie...

Sylwia, jak to nie masz!!! Masz wspaniałego synka, żaden facet nie pachnie na pewno tak szczególnie jak on :)

No wiem, wiem ... :( Ale to zawsze takie pocieszenie... w końcu mały jest też częścią Twojego męża :) Więc masz go troszkę przy sobie :)

kurcze biore cerazette i dosta łam @ choć karmie piersią niezbyt to pocieszające.

catherinka! ja wiecznie w jakiś klimatach popołogowych jestem. Nie miałam ani jednego dnia "spokoju" od wkładek, zawsze coś się sączyło, bleeee.

Teraz muszę zacząć obserwacje cylku, bo przecież musi nastąpić ten "pierwszy"raz... :)

U mnie z tym cyklem to dziwnie chyba coś jest. Miałam śluz jak na owulacje i brzuszek mnie tak troszke zabolał a na drugi dzień @. Dziwne to wszystko. i najgorsze jest to że @ wystąpiła po pierwszym naszym razie z mężem. Myślałam że mi tam coś pękło. Ile człowiek się musi nadenerwować. wrrr :mad:

Kinga - jeśli to Cię pocieszy, to mi też ciągle coś tam się kapkę sączy, ale z wkładek zrezygnowałam już dawno - bo ich nie znoszę i wydaje mi się że mnie odparzają - po prostu mam dużo bielizny do prania i tyle ;)

reklama
A ja na szczescie ( i jak na mnie wyjatkowo) od 4 tygodni mam swiety spokoj ze wszelkimi dolnymi wydzielinkami :) Ciekawe jak dlugo ? ;D (bo gora to mleczko leci :D ;D :laugh: )
Dobra, spadam, bo jeszcze prasowanko mnie czeka i mycie naczyn po rodzinnym obiadku - teraz moge porobic bo Olunia poszla spac :)
Milego odpoczynku dziewczyny :laugh:

Do góry