• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

kasianka ja tu chcialam sie wyzalic ze jestem zmeczona bo selinka caly czas marudzi chyba zabki , ale jak przeczytalam twojego posta to az mi lzy stanely w oczach...... i stwierdzilam ze niech sobie marudzi po to jestem zeby jej pomoc i wszystko wytrzymac przeciez to jest najwieksze nasze szczescie

Kasiu trzymaj sie cieplutko i sciskaj swoja Igunie ile sie da :happy:

reklama
A ja mam ostatnią już sesję na studiach za sobą:-) , poszło lepiej niż mysłałam, no i zabrałam się w końcu ostro do pracy magisterskiej, codziennie po pare godzin badam na uczelni mleko(póki co wzięłam pod lupę swoje własne próbki), na razie mierzę poziom ołowiu i kadmu.
Zosia przestała gorączkować , ma zalecone kontrolne badania, ale szkoda mi jej znowu kłuć skoro nic się nie dzieje.Pozdrwaiam wszystkie mamusie:-) :-)

Suszi, gratulacje - no i pisz pracę jak najszybciej - po obronie będziesz juz tylko odpoczywać i świętować:-)
I super, że Zosieńka w końcu zdrowa:tak:

suszi gratulacje :-) super ze wszystko sie Wam dobrze uklada :-)

a ja wczoraj mialam atak wrzodow zwijalam sie z bolu moj maz przyjechal i pojjechalismy do lekarza i niestety musze dostac cala serie lekow :-( przy ktorych nie moge karmic :sick: i od piatku zabieramy sie do odzwyczajania selinki od cyca , oj juz sie boje tych nocy bo Selinka nie zasnie w nocy bez cyca a budzi sie jeszcze od 2-5 razy, no ale musze ja odstawic . Ciesze sie ze to przytrafilo sie teraz a nie wczesniej a i tak chcialam ok roku odstawic Selinke , przynajmniej karmilam ja ponad 10 miesiecy

SUSZI wspaniale że Zosiunia już lepiej sie czuje a Tobie gratulujemy osiągnieć:tak:

ASIU powodzenia z \Selinką i zdrowiej nam szybciutko

asia bedzie ciezko jak sobie pomysle o kacprze to wydaje mi sie to niewykonalne,bede wam kibicowac

odstawienie maluszka od butli tez chyba nie jest prosta sprawa

reklama
oj dziekuje dziewczynki :-)
dzisiaj ide kupic mleko i zaczynamy :sick:
przyjechala moja mam zeby nam pomoc bo na pewno nie bedzie latwo , przy okazji przywiozla mi swojskie warzywka i golabka na rosolek i gotuje Selince rozne zupki a ja mam troche czasu na bb :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry