reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

kasianka ja tu chcialam sie wyzalic ze jestem zmeczona bo selinka caly czas marudzi chyba zabki , ale jak przeczytalam twojego posta to az mi lzy stanely w oczach...... i stwierdzilam ze niech sobie marudzi po to jestem zeby jej pomoc i wszystko wytrzymac przeciez to jest najwieksze nasze szczescie

Kasiu trzymaj sie cieplutko i sciskaj swoja Igunie ile sie da :happy:

reklama
A ja mam ostatnią już sesję na studiach za sobą:-) , poszło lepiej niż mysłałam, no i zabrałam się w końcu ostro do pracy magisterskiej, codziennie po pare godzin badam na uczelni mleko(póki co wzięłam pod lupę swoje własne próbki), na razie mierzę poziom ołowiu i kadmu.
Zosia przestała gorączkować , ma zalecone kontrolne badania, ale szkoda mi jej znowu kłuć skoro nic się nie dzieje.Pozdrwaiam wszystkie mamusie:-) :-)

Suszi, gratulacje - no i pisz pracę jak najszybciej - po obronie będziesz juz tylko odpoczywać i świętować:-)
I super, że Zosieńka w końcu zdrowa:tak:

suszi gratulacje :-) super ze wszystko sie Wam dobrze uklada :-)

a ja wczoraj mialam atak wrzodow zwijalam sie z bolu moj maz przyjechal i pojjechalismy do lekarza i niestety musze dostac cala serie lekow :-( przy ktorych nie moge karmic :sick: i od piatku zabieramy sie do odzwyczajania selinki od cyca , oj juz sie boje tych nocy bo Selinka nie zasnie w nocy bez cyca a budzi sie jeszcze od 2-5 razy, no ale musze ja odstawic . Ciesze sie ze to przytrafilo sie teraz a nie wczesniej a i tak chcialam ok roku odstawic Selinke , przynajmniej karmilam ja ponad 10 miesiecy

Asia współczuje, na pewno nie będzie łatwo odstawić Selinkę, ale tu przecież chodzi o Twoje zdrowie.
Trzymam kciuki.

SUSZI wspaniale że Zosiunia już lepiej sie czuje a Tobie gratulujemy osiągnieć:tak:

ASIU powodzenia z \Selinką i zdrowiej nam szybciutko

asia bedzie ciezko jak sobie pomysle o kacprze to wydaje mi sie to niewykonalne,bede wam kibicowac

odstawienie maluszka od butli tez chyba nie jest prosta sprawa

reklama
oj dziekuje dziewczynki :-)
dzisiaj ide kupic mleko i zaczynamy :sick:
przyjechala moja mam zeby nam pomoc bo na pewno nie bedzie latwo , przy okazji przywiozla mi swojskie warzywka i golabka na rosolek i gotuje Selince rozne zupki a ja mam troche czasu na bb :-)

Do góry