reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Koga- co za złośliwi ludzie z twoich teściów.
Oni maja chyba satysfakcje, kiedy mogą komuś utrudnić życie....:szok:
No ręce opadają....!!!!!!

Kasianka- popieram Kingę w tym co Ci napisała...
Ciekawe jaką miał minę teść jak to od Ciebie usłyszał....:-D

Maggusia- życzymy zdrowia....:tak:

koga kasianka:szok: teściowie to jeszcze jeden dowód na to,że kobiety muszą być silne:tak:

u mnie mega dół:-( z racji tego,że mój facet ma nieuregulowany stosunek do służby wojskowej nie przyznają nam kredytu, w związku z tym,że nie przyznają nam kredytu ktoś właśnie sprzątnął nam nasze wymarzone mieszkanie:wściekła/y:ku***ca mnie trafia:wściekła/y:

Maggusia- buzialki dla Brianka

Maga- trzymaj się...będzie dobrze zobaczysz

Koga- rzeczywiście ręce opadają na Twoich teściów

Kasianka - to jest już szczyt....a teściowi dobrze odparowałas

maggusia i jak braianek juz lepiej???
kasianka :szok:uklon wielki dla ciebie-ty sama tam wszystko robisz???szok-no kiedys pisalas ze zajmujesz sie budowa itd. ale ja nie wiedzialam ze wszystko sama.............no fakt-jak napisala kinga teraz gten komin to pikus-juz tyle zrobilas:tak:

a u nas super pogod od tygodnia!!!slonko,cieplutko(w koncu bo prawie miesiac byle beeeeee)
w pn bede tescie -planuje z tomkiem wyskoczyc na jakas kolacje wieczorkiem-poki bedzie okazja bo potem to juz nie wiem kiedy..................
koga ale masz zawistnych tesciow:baffled:

A ja na czas remontu niespodziewanie wybyłam z dziećmi z Krakowa do Raciborza,do moich rodziców. Nie było nas 3 tygodnie i była to nasza najdłuższa rozłąka z Krzysiem. Dzieciaki strasznie tęskniły za tatusiem, ale tez zżyły się z babcią, dziadkiem, ciocią, wujkiem i psami, i teraz za nimi tęsknią:-).
Po remoncie już prawie śladu nie widać, ale w niedzielę , jak przyjechałam to nie wiedziałam w co mam ręce włożyć.
W efekcie remontu pozbyliśmy się ścianki pomiędzy "salonokuchnią" a korytarzem, a nasze całe mieszkanko jest w nastepujących kolorkach:
sypialnia- czekolada mleczna, pokój dzieci- kakałko;-), a cała reszta to gorzka czekolada.
Jutro minie 6. rocznica naszego ślubu:shocked2:

Dziewczyny dziekuje za dobre rady!
Wczoraj wieczorem zrobilam Briankowi ciepla kompiel pol godzinna pooblewalam po brzuszku pomasowalam i dalam infacol do mleka.Przespal cala noc a ja myslalam ze wlasnie bede ciagle wstawac:eek:
Dzis rano wstal wypil mleczko z infacolem zdrzemnol sie jeszcze godzinke i zrobil zbita kupke:happy2:troszke ma ciepla glowke no i jeszcze ta pupka odparzona samruje kremem wiec pomimo to chyba bedzie juz lepiej mam nadzieje:tak:
Jeju to jest straszne patrzac jak dziecko sie tak meczy:zawstydzona/y:

k163.jpg

reklama
Suszi no to swietnie ze moglas wszytskich poodwiedzac pewnie wypoczeliscie troszke:rofl2:
a domek napewno rewelacyjnie wyglada:-)

Viola30 i Suszi Wszytskiego Najlepszego z okazji rocznicy slubu!
duzo milosci radosci zdrowia i spelniania marzen.

kwiaty.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry