sylwia532
Fanka BB :)
suszi,viola wszystkiego naj z okazji waszych rocznic i nastepnych wspolnych lat
a ja jestem padnieta po 10 godz.pracy wcale nie usmiecha mi sie chodzic jak normalny pracownik a niestety od pn czs zaczac
tescie przyjerzdzaja w pn i doslownie wypucowalam chate nawet okna pomylam(nie wiem czy nie pomazalam i jutro poprawki nie zrobie bo zem madra po ciemku myla
tak chcialam zrobic wszystko dzis) i padam na ryjek
dzis dziecko kompletenie mnie zignorowalo-jak wrocilam nawet na mnie nie zwrocil uwagi,nie dal buziaka-tak jakby sie obrazil................
a ja jestem padnieta po 10 godz.pracy wcale nie usmiecha mi sie chodzic jak normalny pracownik a niestety od pn czs zaczac
tescie przyjerzdzaja w pn i doslownie wypucowalam chate nawet okna pomylam(nie wiem czy nie pomazalam i jutro poprawki nie zrobie bo zem madra po ciemku myla

tak chcialam zrobic wszystko dzis) i padam na ryjekdzis dziecko kompletenie mnie zignorowalo-jak wrocilam nawet na mnie nie zwrocil uwagi,nie dal buziaka-tak jakby sie obrazil................
Apetyt ma ogromny i calymi dniami nie robie nic tylko karmie i karmie. W 12tym dniu wazy 4250 a Patryk na 2 miesiace wazyl 4600, hihi.
. Moje dzieciaki też w takim tempie na piersi przybywały. Zosia wręcz narobiła sobie zapasów przez ten niecały rok karmienia piersią,teraz nie je zbyt dużo,a waży sobie 14kg:-).
,
), więc z kajaków wyszliśmy mokrzy od stóp do głów.