reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

suszi,viola wszystkiego naj z okazji waszych rocznic i nastepnych wspolnych lat

a ja jestem padnieta po 10 godz.pracy wcale nie usmiecha mi sie chodzic jak normalny pracownik a niestety od pn czs zaczac
tescie przyjerzdzaja w pn i doslownie wypucowalam chate nawet okna pomylam(nie wiem czy nie pomazalam i jutro poprawki nie zrobie bo zem madra po ciemku myla:eek::-p tak chcialam zrobic wszystko dzis) i padam na ryjek
dzis dziecko kompletenie mnie zignorowalo-jak wrocilam nawet na mnie nie zwrocil uwagi,nie dal buziaka-tak jakby sie obrazil................

reklama
Dzis tzn 8 wrzesnia tez mamy rocznice slubu, juz szosta:)

U mnie na razie nie jest tak zle , moze dlatego ze tesciowa mi bardzo pomaga, nie wiem co to bedzie jak wyjedzie. Patryk zaczal przejawiac zainteresowanie siostra, przynosi sobie stoleczek i zaglada do lozeczka Julii, pokazuje jak jej nie ma w lozeczku, dotyka raczek i nozek i sie smieje. Ktoregos dnia kiedy jeszcze ja ignorowal podszedl nagle i zaczal ja klepac po pleckach niby ignorowal a jednak podpatrzuyl jak ja kelpie do odbicia.
Na razie karmie piersia, napiszcie mi czy karmienie z czasem bedzie zabierac mniej czasu bo momentami mam juz dosc i najchetniej przeszlabym na butle, z tym ze tym razem akurat mam pokarm i mala sie najada a z Patrykiem nie mialam pokarmu i karmilam ok 6 tyg, no i wiadomo ze piers lepsza dla dzidzi. Juleczka bedac na piersi w tydzien przytyla pol kilograma:szok: Apetyt ma ogromny i calymi dniami nie robie nic tylko karmie i karmie. W 12tym dniu wazy 4250 a Patryk na 2 miesiace wazyl 4600, hihi.

Kati, cieszę się, że Juleczka rośnie jak na drożdzach:tak:. Moje dzieciaki też w takim tempie na piersi przybywały. Zosia wręcz narobiła sobie zapasów przez ten niecały rok karmienia piersią,teraz nie je zbyt dużo,a waży sobie 14kg:-).
A rocznicę , to ja właśnie 8 września miałam, czyli wczoraj, nie mieliśmy co prawda z kim dzieci zostawić,żeby gdzieś się urwać z domu, ale za to grzecznie poszły spać w swoim pokoju,a my w naszej czekoladowej sypialni do późna świętowaliśmy naszą rocznicę przy naszym ulubionym winku:cool2:

KatinJ Wszystkiego Najlepszego szczescia zdrowia milosci radosci pociechy z meza i dzieci!

k149.gif

Witajcie dziewczyny!

My po spływie :tak: Było cudnie. Temperatura całe 14 stopni, a my w kajakach, w krótkich spodenkach (które zaraz były mokre), w letnich bluzkach,sandałach i bez skarpet...
Tego mi było trzeba, oderwania od domu, niemyślenia o domu, remoncie, szkole i ... o niczym. Cały dzień zielono przed oczami, wiec pełen relax :tak:

Było z nami kilkoro młodych ludzi, więc pohihraliśmy, powydurnialismy się.

Wprawdzie chyba 45 minut przed końcem zaczął padać deszcz (tzn lało :confused:), więc z kajaków wyszliśmy mokrzy od stóp do głów.

I stwierdziłam, ze wcale nie jest aż tak źle z moją kondycją :-D

Ale gdyby w piątek ktoś mi powiedział, że będzie mi tak mokro, nie pojechałabym :cool2:, ale na łonie natury niewiele mnie to obchodziło.
Po "przejażdżce" spaliśmy jak anioły 11 godzin :-D

Za rok też jedziemy, tym razem zabiorę Cię iwoszko :tak:

Kinga - widzę, że fajnie jest się z domu wyrwać nawet w deszcz;-):-D

a ja kocham weekendy, a one tak szybko mijają - my też spędziliśmy je na mokro, ale razem z Maksem

wczoraj całe popołudnie przy ognisku i na wsi w nieustającej mżawce - Maks szalał na trampolinie z 8 - 10 latkami, a jak dzieci się przewracały na siebie to z dzikim krzykiem rzucał się na nie, wdrapywał na sam wierzch i jaszcze na nich skakał - szło się popłakać ze śmiechu - a na zakończenie dziabnął sobie kurczaka z grila i garść pistacji:sorry2:

a dziś byliśmy na pożegnaniu lata w skansenie w lednogórze - to taki żywy skansen - w kżdej chacie siędzą poprzebierane babiny lub chłopy i doś tam dłubią, a to pierze drą, a to coś przędą, do tego kozy, chleb ze smalcem i tego typu atrakcje - dla Maksa totalne szaleństwo:-D - zresztą o mało co Maks nie dostał tam etatu - bo jak go jedna Pani wsadziła w taki starodawny chodzik zaczepiony na kiju to Maks wyść nie chciał i zaraz pełna chatka zwiedzających była:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry