T
tynka
Gość
Antosiowa ja dzis sobie kupilam super bielizne w h&m ......bombowa wrzuce na zamkniety fotki
;-)
;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)
O tym co Ci zrobię to już może na zamkniętymA co mi zrobisz ... ? ;-)![]()

Ja jutro się wybieram do H&MAntosiowa ja dzis sobie kupilam super bielizne w h&m ......bombowa wrzuce na zamkniety fotki;-)
![]()
:-)
CALE SZCZESCIE ZE MOJ KROLEWSKI PIESEK JE TYLKO SMAZONEGO LUB GOTOWANEGO KURCZAKA
PIEGO ZARCIA NIE RUSZY
A OTO ZDJECIE KIEDY TO ZBLIZA SIE DO MISKI 
He he mój Antek robi to samo u babciA MOJ SYNEK OSTATNIO ZANLAZ SOBIE ZABAWE W POSTACI PODKRADANIA PSU JEDZENIACALE SZCZESCIE ZE MOJ KROLEWSKI PIESEK JE TYLKO SMAZONEGO LUB GOTOWANEGO KURCZAKA
PIEGO ZARCIA NIE RUSZY
![]()

. Podkrada psu kości i uszy suszone ble

Kiedys weszla do pokoju cos przezuwala , klepala sie po brzuszku i mowila mniam mniam okazalo sie ze dorwala sie do ziarenek dla papugi

NO ALE MY TO LEPSZE BYLY
PRZYNAJMNIEJ U MNIE W 1KLASIE W PODSTAWOWCE TO C DRUGIE DZIECKO KREDE
JADLO A TO KLEJ Z TUBKI
A TO PIASEK SIE WCINALO Z PIASKOWNICY
NIE BYLO TAK U WAS ?
TO BYLY CZASY

O tym co Ci zrobię to już może na zamkniętym![]()

A MOJ SYNEK OSTATNIO ZANLAZ SOBIE ZABAWE W POSTACI PODKRADANIA PSU JEDZENIACALE SZCZESCIE ZE MOJ KROLEWSKI PIESEK JE TYLKO SMAZONEGO LUB GOTOWANEGO KURCZAKA
PIEGO ZARCIA NIE RUSZY
![]()
na trójmiastkach dziewczyna ostatnio pisała, ze roczny Kuba wcinał ze smakiem kocie bobki..![]()
ABEJANO ALE MY TO LEPSZE BYLY
PRZYNAJMNIEJ U MNIE W 1KLASIE W PODSTAWOWCE TO C DRUGIE DZIECKO KREDE
JADLO A TO KLEJ Z TUBKI
A TO PIASEK SIE WCINALO Z PIASKOWNICY
NIE BYLO TAK U WAS ?
TO BYLY CZASY
![]()

. Hubcio uwielbia papierowe chusteczki. Wyciaga je sobie z pudelka i prosto do buzi. Super sie je przezuwa:-). Ostatnio wyjal sobie z kosza na smieci skurke z arbuza i tez probowal zjesc. Zanim dobieglam to pare razy oblizal.