reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak sobie radzic z dolegliwosciami Maluszków

Dziagud pytalas sie mnie o plemki na czole Amelki-naczyniak- tak to sie chyba nazywa...jeszce nie schodzi ale wydaje mi sieze troszke zbledlo.Mala ma tez na karku naczyniak i jest wielki i czerwony.Podobno maja zejsc do 2 roku zycia a jak nie to sie je mrozi albo zapuszcza grzywezke :)))

reklama
Z Amelcia juz dzisiaj ok..ufffffffff....w nocy ladnie jadla ale bardzo czesto i w mniejszych ilosciach ale wczoraj tak mi jej zal bylo,od kiedy zwymiotowala to nie zmruzla oczka,po kapieli byl placz niesamowity bo byla juz przemeczona,nie potrafilam jej uspokoic ale w koncu zasnela i dzisiaj juz jest soba,pogodny bobasio :)))

a ja jestem ci...grochowa bo glowke na spaerku miala gola i co jakis czs slonko do wozka zagladalo...wyrodna matka jestem...dzis siedze w domku bo tez upal...no moze pod wieczor wyjdziemy...

Dziekuje dziewczynki za slowa pocieszenia,no i ze sie martwilyscie...kochane z Was ciociunie :)))

Olla ciesze sie ze jest ok! Mnie tez strasznie wystraszylo jak mala zwymiotowala bo potem ciagle mi sie wydawalo ze sie zakrztusi i udlawi w nocy jak bede spac.... Ale tak to juz jest z maluszkami, matki stale sie o cos martwia:tak:;-):-)

Olla mój Wiktor też ma naczyniaczka na czole-jak robi kupę albo się denerwuje to mu wychodzi-lekarze móią że powinien zejść do 3 roku życia

no to już wiem co Michaś ma z tyłu główki przy szyjce. a lekarz spytał, czy on oby sie nie uderzył:unibrow:

Olla uff...

Piotruś ma naczyniaka na prawej górnej powiece i pod noskiem - ponoć zniknie do 2-go roku życia. Zobaczymy...

dziewczyny-widze ze sporo z was ma te naczyniaki. Nie przejmujcie sie one serio znikaja, moja siostrzenica miala dosc duzy na raczce i dzis (4 latka) nie ma po nim sledu :-)

reklama
Zuzia też ma naczyniaka - małego, z tyłu główki, nad karkiem - ale go nie widać bo jest we włoskach.
Tak czy inaczej gdziekolwiek by nie był - mam nadzieję, że zniknie.

Do góry