reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

zauważyła, że jak Ala idzie spać później to wcześniej wstaje:sorry2: muszę ją kłaść najpóźniej o 21 to śpi przynajmniej do 7.30:tak:
i w dzień dalej takie długie spanie, dzisiaj spała do 18.30 a i tak o 21 poszła spać:-p

reklama
Alka też by pewnie szalała do oporu, ale przychodzi taki moment że wszystko jej nie pasuje, zaczyna marudzić i wtedy to już wiem, że natychmiast do spania:tak:

Sara juz druga noc z rzedu budzi mnie czulosciami o 2-3 nad ranem :baffled::sorry2:
Mowi do mnie tym swoim slodkim glosikiem "mami" i daje mi buziaki, po czym przytula sie do mnie i za chwile zasypia :-) Strasznie to slodkie jest, tylko, ze ja potem do 5:00 przewracam sie z boku na bok i spac nie moge :-p

Sara juz druga noc z rzedu budzi mnie czulosciami o 2-3 nad ranem :baffled::sorry2:
Mowi do mnie tym swoim slodkim glosikiem "mami" i daje mi buziaki, po czym przytula sie do mnie i za chwile zasypia :-) Strasznie to slodkie jest, tylko, ze ja potem do 5:00 przewracam sie z boku na bok i spac nie moge :-p
to chyba nadmiar uczuć do mamusi:-) z jednej strony słodkie ale z drugiej.... wkurzające:-p

To chyba dlatego, ze przez ostatni tydzien mialam tylko 1 dzien wolny i Sara sie za mna stesknila...:sorry2: Ale jestem tak niewyspana, ze szkoda gadac :baffled:
Moze jutro odespie ;-):-)

Jagoda tez mnie czesto takimi czulosciami nad ranem budzi... Slodkie to jest :-D

Sarciu, daj mamusi przespac jedna nocke, zeby sie wyspala!!!

reklama
a ja dzisiaj musiałam Alkę budzić:-) bo byśmy do dentysty na 8 nie zdążyli;-)
potem ja jeszcze przez miasto przetargałam, aż wołała: mamusiu nóżki bolą, padła o 14 i spała do 17.30:tak: a po południu już nigdzie nie chciała iść, nawet do ogródka z dziadkiem liści zbierać:-p

Do góry