reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

zauważyła, że jak Ala idzie spać później to wcześniej wstaje:sorry2: muszę ją kłaść najpóźniej o 21 to śpi przynajmniej do 7.30:tak:
i w dzień dalej takie długie spanie, dzisiaj spała do 18.30 a i tak o 21 poszła spać:-p

reklama
Sara juz druga noc z rzedu budzi mnie czulosciami o 2-3 nad ranem :baffled::sorry2:
Mowi do mnie tym swoim slodkim glosikiem "mami" i daje mi buziaki, po czym przytula sie do mnie i za chwile zasypia :-) Strasznie to slodkie jest, tylko, ze ja potem do 5:00 przewracam sie z boku na bok i spac nie moge :-p

Sara juz druga noc z rzedu budzi mnie czulosciami o 2-3 nad ranem :baffled::sorry2:
Mowi do mnie tym swoim slodkim glosikiem "mami" i daje mi buziaki, po czym przytula sie do mnie i za chwile zasypia :-) Strasznie to slodkie jest, tylko, ze ja potem do 5:00 przewracam sie z boku na bok i spac nie moge :-p
to chyba nadmiar uczuć do mamusi:-) z jednej strony słodkie ale z drugiej.... wkurzające:-p

reklama
a ja dzisiaj musiałam Alkę budzić:-) bo byśmy do dentysty na 8 nie zdążyli;-)
potem ja jeszcze przez miasto przetargałam, aż wołała: mamusiu nóżki bolą, padła o 14 i spała do 17.30:tak: a po południu już nigdzie nie chciała iść, nawet do ogródka z dziadkiem liści zbierać:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry