reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

hihi Alutka wymeczyla sie :) i prosze jak ladnie spala w ciagu dnia kilka godzinek - matka rozbudzila dziecko z ranka a pozniej bieda targala po meiscie :D:D

a powiedz jak tam u dentysty bedytko?:)

reklama
Oj, jak ja bym chciala, zeby Sara tak spala w dzien,a potem tak szybko szla spac wieczorem :sorry2:
Wczoraj zasnela mojej babci popoludniu na 2 godziny i co?...Poszla spac przed polnoca :-p Musialam ogladac z nia "Bernarda i Bianke w Krainie Kangurów", zeby chociaz w lozku juz lezala :-p:-)

ostatnie dwa dni kładziemy Alkę później i jak na razie dała dłużej pospać, no bo w końcu weekend:-p
zobaczymy jak jutro, poszła dzisiaj do łóżka o 21.30:-p

u nas, odkąd mała chodzi do żabucha chodzi spać ok 20.30-21:tak: ale to dlatego, że P. zawozi ją do zabucha parę minut po 7. w zabuchu codziennie po obiadku śpi, minimum dwie godziny:-) kurcze, a w domu nigdy tyle spać nie chciała:-p

Ewus, moze Julcia tak ladnie w Zabuchu spi, bo widzi, ze inne dzieci tak robia :tak::-) Ale badz co badz, super, ze tak ladnie sypia :tak::-)

Bedytko, w koncu Alutka niezle wysypia sie w ciagu dnia, to i wieczorem moze dluzej pobiegac :tak::-)

Sara wczoraj spala prawie 3h w aucie jak wracalismy, dlatego wieczorem zasnela dopiero przed 23:00 :baffled:

A smialam sie z niej strasznie wczoraj rano, bo wstawalismy przed 6:00, wiec zeby sie ubrac musialam wlaczyc swiatlo w pokoju. Sara sie przebudzila, spojrzala w okno, powiedziala : "O nie, noć" i poszla spac dalej z glowa wtulona w poduszke hahahah :-) :-D super to wygladalo :-D

błagam dajcie jakis sposób na wykopywanie sie dzieci z kołdry w czasie snu, przecież moja to by w ogóle kołdry miec nie musiała bo jej nie potrzebna:baffled:a ja budze sie po kilka razy w nocy żeby ja przykryć:angry:

Mada - a młoda śpi w łóżeczku jeszcze czy w "dorosłym" łóżku?

Jeśli tylko masz tam jakieś barierki, to podobno rewelacyjnie sprawdzają się dwie metody: doszycie sznureczków do brzegów kołdry, lub w wersji prostszej - plastikowe żabki od karniszy na sznureczku.

reklama
Do góry