reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

Wiem, i dlatego cieszę się że Nikola dobrze śpi. Tylko teraz często nad ranem przebudza się i marudzi, wtedy ląduje u nas i dziś, np ja spałem, żona w pracy a mała podnosi mi powieki. Strasznie się cieszy jak budzi się przy nas.

reklama
Sara zasypia w lozeczku kolo 20-21, ale juz ok. 23 sie budzi i biore ja do siebie i potem ze 2 razy jeszcze sie budzi na sok albo herbatke, ale odrazu zasypia. Mysle, ze te jej pobudki to tez przez zeby, bo wychodza jej rowno gorne dwojki i dolne czworki :baffled::-pSpi do ok. 8:00
Przez chorobe troche sie jej wszystko rozregulowalo, bo szla spac o 20, a spala nawet do 10 :szok: Ale to chyba przez antybiotyki, bo oslabiona.

AgaMonika, mysle, ze to zeby. Daj malej albo Viburcol albo ibufen - moze pomoze :tak:

u nas masakra... na pewno przez zęby (przed wczoraj wyszła julce górna prawa piątka, dolne trójki napuchnięte jak diabli) wczoraj zasnęła dopiero po 24 i obudziła się już przed 8:szok::szok: w ciągu dnia nie spała..chodzi taka rozbita i marudna...

dzustta viburcol jest homeopatyczny, więc raczej bezpieczny dla Matyli, dobrze że pomógł:tak:
Alka bije rekordy popołudniowych drzemek, chyba po eurespalu tak śpi, wczoraj 4 godziny, dzisiaj znowu:-p

reklama
Do góry