Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie zassała tylko aventa silikonowegoDziewczyny, trochę nie w temacie, ale prawie wszystkie piszecie, ze wasze dzieciaki chętnie zasypiają ze smokiem.
Nie miałyście problemu z przyzwyczajeniem ich do smoczka ?
To znaczy ja wcale bym nie chciała córeczki przyzwyczajać, ale widzę, ze czasami jak się przebudzi wieczorem to pcha piąstkę do buzi i ssie, cmoka aż się niesie po calym pokoju, wiec może ten smoczek by jej sprawił przyjemność, ale ona nie chce go chwycić. Dwa razy mi się udało przez te 2 miesiące tak jej go podać, że possała przez 30 sekund
Mam 4 różne smoczki: Nuk silikonowy i lateksowy, Chicco taki w kształcie brodawki i Chicco cały z silikonu.
Może to dlatego, że w ogóle nie daję jej pić z butelki ?
A może można jej dać coś innego do ssania (pomijam własny palec, bo nie tędy droga) - nie wiem, rożek pieluszki ? :/ :-) To już zupełnie nie przypomina piersi
![]()
a jaki te aventy mają kształt ? bo nigdzie nie widać na zdjeciach :/u mnie zassała tylko aventa silikonowego)
Wyobraz sobie, ze moglaby tak sobie wepchnac pieluszke do buzi, zassac i sie nia zakrztusic. Moja Joasia dzis wepchnela do buzi sliniak, na szczescie nie udusila sie nim, ale byl dosc gleboko w buzi i niestety sliniaki poszly w odstawke, trudno, bedzie prania co nie miara, no, ale zycie dziecka wazniejsze;-)
, bo tatus po 5 minutach jest przymusowo exmitowany do drugiego pokoju
Ja Julka musze usypiac najpierw w wozku albo w lozeczku bo jakby Zuzia zobaczyla ze on spi calą noc ze mną to juz by nie widziala wiecej swojego lozka
I tez mi smutno ze ona tam sama a my tu razem:-(
Dokładnie, ja dzis zauwazylam jak Julek sobie lezał w wozku, i cos za długo spokojnie bylo, byl przykryty kocykiem do pasa, podchodze pattze a ten caly przykryty i cmoka sobie ten kocyk, sciaglam i za chwile to samo
Dziunka - ja Zuzie biore nad ranem jak sie obudzi i zasnac sama nie chce to przychodzi do nas i spimy w trojke, bo tatus po 5 minutach jest przymusowo exmitowany do drugiego pokoju
Ja Julka musze usypiac najpierw w wozku albo w lozeczku bo jakby Zuzia zobaczyla ze on spi calą noc ze mną to juz by nie widziala wiecej swojego lozka
I tez mi smutno ze ona tam sama a my tu razem:-(
). Lapala go i siup na oczy, co go zdjelam to znowu. Smialam sie ze bawi sie w akuku.one w sumie są takie proste najzwyklejsze. Nuki są profilowane (próbowaliśmy ) i podejrzewam że dlatego nie podeszłya jaki te aventy mają kształt ? bo nigdzie nie widać na zdjeciach :/