IzaVarsovie
Fanka BB :)
cwietka ja musze wszystko zalatwic podczas pobytu w polsce - za niecale 2 miesiace- we francji jest cholernie drogo - zwykle body- 12.5€ lol no i faktycznie moje pierwsze dziecko, wiec nie mam NIC 
tez wlasnie szukam na allegro, ale nie wiem w sumie co bedzie mi potrzebne na pierwsze 6m (potem pewnie znow wybiore sie do polski na zakupy)
tez wlasnie szukam na allegro, ale nie wiem w sumie co bedzie mi potrzebne na pierwsze 6m (potem pewnie znow wybiore sie do polski na zakupy)

co do wózków z całym sercem moge polecić x-landera xa
służył mi doskonale przy pierwszym dziecku i nie zamienie go za nic w świecie!!! wózek wygląda jakby nie był eksploatowany! fakt przez prawie 3 lata, 4 razy złapałam na nim kapcia, no ale jak sie prowadzi! jedną ręką. doskonale się sprawdza na krawężnikach oraz w zimie na śniegu. jak Olka skończyła 1,5 roczku zakupiłam parasolke KOOCHI gdyż x-lander trochę waży a bałam się go zostawiać całymi dniami i nocami na klatce schodowej, ciężko się z nim pomieścić w sklepach. a tak to parasolka ekstra, fakt nie nadaje się na wieś tylko po mieście ale jest leciutka, dałam za nią niecałe 100zł i stała całymi miesiącami na klatce schodowej a ja spałam spokojnie. nci się w niej nie zniszczyło, pokrycie w całości bez żadnych przetarć, koszyk zaciągnął się pewnie w 2 miejscach ale nie ma ani jednej dziurki, koła stan ok, rączki nie popękane, nowiuśkie. teraz tylko muszę opchnąć ją i kupić w innym kolorze bo dla córci kupiłam różową
) ma szerokie siedzisko. Na drugie dziecko też by spokojnie posłużył, bo to porządny wózek. Tylko zależy ile chcesz wydać, bo to drogi wóz. Mój młody za to spokojnie do skończenia 3 lat mieścił się w Cybexie, który jest raczej wąski ale nam wystarczył