reklama
Jak narazie to nie mam zamiaru nic kupowac jak juz wspomnialam, zreszta nie mam nawet samochodu jak narazie wiec fotelik moze potem
A na taki wózeczek (
3000 zł wprawdzie fajny) i tak trzeba byloby 2 wyplaty Miska a nie tylko wózek jest potrzebny. Ale nie dajmy sie zwariowac w koncu dzieci maja nie tylko Ci najbogatsi i jakos je wychowuja np. moi rodzice
Pamietam jak sie wpychałam do rozklekotanej spacerówki, w której już siedzial moj 2 lata młodszy braciszek i spacerówka pod nami co chwile gubiła kółko :laugh: ale to były czasy...biedna mamunia
A ja mam nadzieje, że wózek porzycze od siostry, no chyba ze ona zaraz po mnie tez bedzie potrzebowala bo ma zamiar zajsc w 2 ciaze :
no ale o tym pomyslimy potem...
Ja wiem ze niema co oszczedzac ale tez bez przesady....najwazneijsze jest by byl jednak dobrej marki i nie koniecznie tylko "markowy" bo tu chodzi o to by sie nie psul i dobrze sie sprawowal przez jakies 3 latka
Tak wiec ja nadal obstawiam Implasta lub Mutsy...choc jesli chodzi o Mutsy to nie wiem czy jest az tak dobry...bo stelaz nie jest idealny i spacerowka chyba malutka....ale napewno posiedze na forach wozkowych i popytam mam
Witam majóweczki 
dzisiaj mój pierwszy dzien na tym forum i widze , ze na tapecie są wózeczki.
Przeczytałam Lilith, że chcesz kupić Implast 4XL. Czytałam wiele negatywnych opini na temat tego wózka. Z etgo co się orientuję to przednie koła mają ruchomą oś i po pewnym czasie poprostu rozjeżdżają się i przednia oś poprostu jest rozkraczona. Piszę to, bo czytałam o tym na innym forum. To tyle chciałam dodać
dzisiaj mój pierwszy dzien na tym forum i widze , ze na tapecie są wózeczki.
Przeczytałam Lilith, że chcesz kupić Implast 4XL. Czytałam wiele negatywnych opini na temat tego wózka. Z etgo co się orientuję to przednie koła mają ruchomą oś i po pewnym czasie poprostu rozjeżdżają się i przednia oś poprostu jest rozkraczona. Piszę to, bo czytałam o tym na innym forum. To tyle chciałam dodać
jaszczurka
Fanka BB :)
czesc wam ja mam termin na Kwiecien a co do wózków to ja polecam wozki firmy Tako City Voyager mam jeszcze pytanko czy ktoras z was kupiła juz wózek bo Ja sie zastanawiam zeby kupic przed porodem z dwa miesiace co wy na to czy wiezycie w przesady ??
Moim zdaniem to nietylko chodzi o przesady ale o racjonalna przezornosc. Jakby cos sie odpukac stalo to bym rozpaczala i jeszcze te rzeczy wczesniej nakupione koszmar
wiem ze to troche czernowidztwo ale zanim bede mogla wyjsc na spacerek z dzidzia to przecierz zdazymy kupic czy pozyczyc wozek. Wystarczy ze maz kupi zeczy ktore beda potrzebne do odebrania nas ze szpitala. łuzeczko tez moze kupic jak bede jeszcze w szpitalu. Mam takie załozenia ale kazdy robi jak uwaza. Tylko zeby nie przesadzic bo mozna nakupic np ciuszkow w zlym rozmiarze albo nie dla tej płci co trzeba 
JA KUPIŁAM WÓZEK JUŻ PO PORODZIE,ALE O DLATEGO,ŻE PO PROSTU WCZEŚNIEJ NIE ZNALEŹLIŚMY NIC,CO BY NAS ZADOWALAŁO,ZWŁASZCZA JEŚLI CHODZI O CENĘ
A PO PORODZIE KUPOWAŁO SIĘ JUŻ NA GWAŁT,WIĘC KUPILIŚMY DZADOSKI JAK SĘ OKAZAŁAO,ALE JAK JUŻ PISAŁAM EWA I TAK NIE CHCIAŁA W WÓŻKU JEŹDZIC,WIĘC KTO WIE JAK BEDZIE Z DRUGIM,NA PEWNO NIE KUPIMY NOWEGO WÓZKA,BO KASA PRZYDA SIĘ NA COŚ INNEGO,A ŁÓŻECZKO MIELIŚMY KUPIONE WCZEŚNIEJ I INNE PIERDOŁKI TEŻ,PO PORODZIE NIE MIAŁABYM SIŁ LATAC ZA TYM WSZYSTKIM,A CHCIALAM WYBRAC SAMA
Kusiaa a moglabys mi podac ta stronke? bo ja znow same dobre opienie slyszalam i chcialabym poczytac o tych zlych!
no sama nie wiem...mnie nikt sie na to nie skarzyl...wiec wolalabym poczytac bo to jest jednak kupa kasy.
Co do zakupu ja napewno bede kupowala wczesneij gdzies kolo 8 misiaca albo konca 7.wiem ze juz za niedlugo bede sie musiala powaznie porozgladac za innymi rzeczami.WIEM ZE U MNIE WIEKSZOSC 9 MISIACA ODPADA NA SPACERKI itd chodzenie po sklepach zreszta wozek i tak musze miec wczensiej bo jak wroce z dzieckiem do domu z Katowic do Bieolska bez fotelika?
Co do zakupu ja napewno bede kupowala wczesneij gdzies kolo 8 misiaca albo konca 7.wiem ze juz za niedlugo bede sie musiala powaznie porozgladac za innymi rzeczami.WIEM ZE U MNIE WIEKSZOSC 9 MISIACA ODPADA NA SPACERKI itd chodzenie po sklepach zreszta wozek i tak musze miec wczensiej bo jak wroce z dzieckiem do domu z Katowic do Bieolska bez fotelika?
reklama
http://www.szpital.net.pl/index.php?y=2&x=11&x1=7&b=0 tu na Raciborskiej!!!
A skad ty jestes?
A skad ty jestes?