matylda1405
Lipcowe mamy'09
to chyba oznacza, ze dziecko nie nalykalo sie powietrza podczas karmienia... nam tez rzadko sie odbija ale czasem to az spod serca 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam duze problemy z tym żeby małemu się odbiło, rzadko nam się to udaje, ale często je przez sen a wtedy podobno nie łyka powietrza, nie wiem jak to jest
niuta
zaskoczyłaś mnie tymi kolkami, bo mój Mateusz czasem leży i się uśmiecha, potem popłakuje tak ok pół minutki, za chwilę jest spokojny i tak kilka razy, czy to jest własnie ta pierwsza kolka??
U nas poszły już dwie butelki , początkowo pomagały , ale teraz już tylko do daje do proszków które dostaliśmy na receptę!Niuta3 a próbowałaś Sab Simplex?? U nas pomogło od razu i teraz już jest spokoj![]()