Dziewczęta...
Mój małż spostrzegł,że kończą się wakacje i chce zabrać starszego synka nad morze...bo przez ta moją ciąże nigdzie nie byliśmy... być może to już ostatni weekend ciepłego lata...czy myślicie że mogę się z nimi zabrać i oczywiście z miesięczną Adą
być może to już ostatni weekend ciepłego lata...czy myślicie że mogę się z nimi zabrać i oczywiście z miesięczną Adą

Czy może jeszcze za wcześnie na taką wycieczkę...chcemy wyjechać z rana i wieczorkiem wrócić...
Czy może jeszcze za wcześnie na taką wycieczkę...chcemy wyjechać z rana i wieczorkiem wrócić...

Mój małż spostrzegł,że kończą się wakacje i chce zabrać starszego synka nad morze...bo przez ta moją ciąże nigdzie nie byliśmy...
 być może to już ostatni weekend ciepłego lata...czy myślicie że mogę się z nimi zabrać i oczywiście z miesięczną Adą

bo jedni wręcz każą kłaść maluchy na brzuszku a tu taki tekst....
 bo jedni wręcz każą kłaść maluchy na brzuszku a tu taki tekst....