Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe w tv zaraz wejdziesz![]()
heheh tak jest krówka, kotek i piesek i one sa z takiego milusiego materialu zrobione. jestem zakochana w tej poscielia ja dopiero teraz ozbacyzlam jakia fajna krówka na poscielisuper

heheh tak jest krówka, kotek i piesek i one sa z takiego milusiego materialu zrobione. jestem zakochana w tej poscieli![]()
No to już mi razniej![]()

a to tylko dlatego ze u mnie remont bardzo powoli idzie...no i funduszy nie ma by wszystko na raz kupic
moj M bedzie dzis jechal do sklepu po gips..by pogipsowac jeszcze sciany
tapetka..klej..panele czekaja juz w domu na polozenie...musze jeszcze drzwi pomalowac od pokoiku sufit na bialo i lampe zamontowac...no i lozko synka skrocic...bo jest za wielkie...
i momoda na pierdulki...z tym mi sie udalo
a ciuchy to polowa lezy jeszcze w piwnicy u mnie..musze w ten wekend teroche poprac i wyniesc do sasiadki podczas tych remontow
takze czeka mnie jeszcze wiele pracysama i ostatnia zapewne nie...ja jestem do tylu ze wszystkima to tylko dlatego ze u mnie remont bardzo powoli idzie...no i funduszy nie ma by wszystko na raz kupic
moj M bedzie dzis jechal do sklepu po gips..by pogipsowac jeszcze sciany
tapetka..klej..panele czekaja juz w domu na polozenie...musze jeszcze drzwi pomalowac od pokoiku sufit na bialo i lampe zamontowac...no i lozko synka skrocic...bo jest za wielkie...
aha..no i mebelki kupilam na marktplacie...uzywane za jedyne 40euro..komoda..szfa i lozeczko...musze pstryknac zdjatka i wkleic...slodkie sa..i prawie jak nowe..nic poobijane...no i do tego wydaje mi dsoie pojemne..ze z jednej strony szafy bedzie miasl moj starszy synek miejdsce na ciuchy a z drugiej bobaseki momoda na pierdulki...z tym mi sie udalo
a ciuchy to polowa lezy jeszcze w piwnicy u mnie..musze w ten wekend teroche poprac i wyniesc do sasiadki podczas tych remontow
takze czeka mnie jeszcze wiele pracy
)0
:-)