reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Anadri super kącik :-) fajne naklejki.Ja się zastanawiam nad kupnem baldachimu ale chyba zrezygnuję:sorry:i własnie dookoła więcej dekoracji zrobię.No bo cały czas nie będzie wisiał jak Niunio podrośnie to na co mu ten baldachim???hm nie wiem..poradzcie bo ja co chwile decyzje zmieniam a po niedzieli mam zamawiać posciel bo sis moja już straciła cierpliwość i kasę ma mi przelać tylko :-D

reklama
Anadri super kącik :-) fajne naklejki.Ja się zastanawiam nad kupnem baldachimu ale chyba zrezygnuję:sorry:i własnie dookoła więcej dekoracji zrobię.No bo cały czas nie będzie wisiał jak Niunio podrośnie to na co mu ten baldachim???hm nie wiem..poradzcie bo ja co chwile decyzje zmieniam a po niedzieli mam zamawiać posciel bo sis moja już straciła cierpliwość i kasę ma mi przelać tylko :-D

ja baldachim uwazam za zbedny zakup... i ogolnie to wiekszosc mi sie nie podoba za bardzo ale to kwestia gustu. no i ten kurz osiadajacy na to by mnie przerazal, a niech tylko dzidzia zacznie siadac sama i zacznie ciagnac za baldachim.... szkoda pieniazkow...

ja baldachim uwazam za zbedny zakup... i ogolnie to wiekszosc mi sie nie podoba za bardzo ale to kwestia gustu. no i ten kurz osiadajacy na to by mnie przerazal, a niech tylko dzidzia zacznie siadac sama i zacznie ciagnac za baldachim.... szkoda pieniazkow...
Też pomyślałam o tym, że zacznie rączkami chwytać i jeszcze spadnie ten stelaż na głowkę...

Na początku to ja miałam pomysłów na kupowanie o jezusiuuu:-D
Ale chyba mi rozum powoli wraca i ograniczenia finansowe dobrze robią żeby zejsć na ziemię:-D:-D

Ja też nie mam jeszcze komody dla małej a mój mąż wymyślił że będzie robił ją sam więc troszkę to jeszcze zajmie:( Mam kołyskę na kółkach więc nie mam problemu z wstawieniem jej na konkretne miejsce bo i tak będę nią kursować z salonu do sypialni:) no i baldachim mam ale trzeba go często prać by kurz nie siadał. Schnie bardzo szybko więc nie widzę problemu:)

No ja na BALDACHIM jestem skazana choc tz wydaje mi sie ze to zbedne, ale mamy tak ciekawskiego kota, że na bank bedzie sie pchac do łóżeczka i póki dzidzia maleńka, to musze uwazac. Będę czesto prac i tyle...

Co do baldachimu to ja nie będę kupowac bo nie mam takiej potrzeby ale słyszałam opinie, że przydaje się jak np rodzinka mieszka w kawalerce i maluszek narażony jest na ciągle włączone światło - baldachim zapewnia mu troszkę spokoju. Jak ze wszystkim, trzeba zadać sobie pytanie czy nam jest to potrzebne. A przed kotem to raczej nie ochroni.
Ja jestem załamana bo prace w pokoju Mikiego nie idą wcale do przodu - jak było 3 miesiące temu, tak jest nadal. A żeby było śmiesznie tam tylko trzeba zrobić porządki i uprzątnać rózne graty ale ja mam lenia :-(

No i po rozmowach z sis chyba jednak musze zamówić ten baladachim:-D:-D
Uparła się że jej się też marzyło (16 lat temu) ale jej stac nie było i żeby Igorek miał chociaż. No nie pozostaje mi nic innego jak zamówić:-):-)Zawsze można zdjąć.
Łożeczko zamówione już, teraz szukam pościeli:-)

reklama
Do góry