C
Cleo1981
Gość
No to już mi raznieja wlasnie ze nie jestes ostatnia w przygotowaniach bo ja nie mam jeszcze nic oprocz pomalowanych scian:-)lozeczko w piwnicy stoi,posciel i mebelki w sklepie:-)hehe![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to już mi raznieja wlasnie ze nie jestes ostatnia w przygotowaniach bo ja nie mam jeszcze nic oprocz pomalowanych scian:-)lozeczko w piwnicy stoi,posciel i mebelki w sklepie:-)hehe![]()

My jeszcze nie mamy miejsca zrobionego na lozeczko. Ma stac w naszej sypialni...moze w najblizszy weekend zrobimy.Nie, nie ucinaj kołyski
My pomalowaliśmy pokój w sobotę.Łożeczko ma być w połowie pazdziernika i cały kącik wtedy zrobiony dla maluszka. Kurde chyba ostatnia jestem w przygotowaniach.Widzę że większość już ma wszystko naszykowane ..o kurka..![]()
My jeszcze nie mamy miejsca zrobionego na lozeczko. Ma stac w naszej sypialni...moze w najblizszy weekend zrobimy.
a ja dalej szukam domu :-(
bo nie mogłam linków wkleić.... i niestety nie wkleję zdjęć dopóki nie kupię sobie chyba nowego laptopa