Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kasiiula ślicznie to wygląda....no i moj koncik chociaz bez poscieli rozka i kocyka bo dopiero co przyszla paczka i sie pierze to musialam wstawic hehehehZobacz załącznik 172351Zobacz załącznik 172352Zobacz załącznik 172353
;-)
7-cz POŚCIEL 90x120 Z APLIKACJĄ -SZYFON- *MATEX* (748704302) - Aukcje internetowe Allegrodziewczyny śliczne łóżeczka bardzo mi się podoba ta pościel z matexu a jaki to jest kolor bo ja myślę o kremie chyba sobie dzisiaj kupieto znaczy Helence ;-)
kasiiula ślicznie to wygląda....
ale kolorki też ładne... chociaż wolałabym ten turkusik;-)
i ten leżaczekk tobył azem w zestawie?? super jest.....![]()

Naprawdę, wygląda identycznienie bylale kolorystycznie fajnie wyglada jakby z kompletu
, udało Ci się ładnie dobrać.no i moj koncik chociaz bez poscieli rozka i kocyka bo dopiero co przyszla paczka i sie pierze to musialam wstawic hehehehZobacz załącznik 172351Zobacz załącznik 172352Zobacz załącznik 172353
Cleo1981.........dziunka24 ................ Kasiiula............. śliczne te Wasze łóżeczka, ja na razie mam kołyskę, ale łóżeczko ma swój urok
.