reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kąciki/ pokoiki naszych Maluszków :))

reklama
Hej, dwie godziny opróżniałam pokoik żeby można było zrobić te zdjęcia:-D Szafa i szafka z zabawkami jest roboty własnej M, łóżko piętrowe robił dziesiąt lat temu razem z tatą. Zasłony, osłonka na łóżko i tapety w szafie to moje dzieło. Nie podobały mi się te pstrokate wzory dostępne na rynku, więc uszyłam i przyzdobiłam sama. Z bliska może nie jest to idealne, ale włożyliśmy w to duuuużo serducha.
DSCN1944ma.jpgDSCN1946ma.jpgDSCN1948ma.jpg

Załączniki

• DSCN1944ma.jpg
    DSCN1944ma.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 190
  • DSCN1946ma.jpg
    DSCN1946ma.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 211
  • DSCN1948ma.jpg
    DSCN1948ma.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 192
pscółka - zazdroszczę zdolności, zarówno Twoich jak i męża. Ja się od kilku miesięcy nie mogę doprosić żeby mój mi przyciął półki ze starej szafy i przerobił na półeczki ścienne w pokoju dzieciaków. W końcu pewnie i tak stanie na tym, że zamówimy gdzieś gotowe pod wymiar, a jedynym zadaniem męża będzie wywiercenie otworów w ścianie żeby je zamocować...
No ale cóż, nie każdy ma taki dar, ja sama czasem mam chęć żeby zrobić coś samodzielnie i walczę z tym baaardzo długo, a na koniec i tak się to okazuje średnio ładne i najczęściej ląduje w koszu :-(

reklama
Anrezam - jeszcze czysto:-D niebawem pojawią się zabawki to nieco akcentów dojdzie. ja generalnie lubię wszystko chować w szafkach, pudełkach. Pod łóżkiem piętrowym zrobiłam dwie giganytyczne szuflady na pampersy itp z ... obciętej części kartonu po wózku, pasują idealne:-D

Do góry