Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
możesz kupić taki fajny jakby nocnik nie wiem jak to się nazywa fachowo ale ma wycięcia na nóżki nalewasz wody do wanny a dziecko sobie stabilnie siedzi i ani w tył ani w przód nie poleci.Twoja już na pewno sama siada bo to jest akurat dla takich dzieci.ja sie zastanawiam nad tym bo moja chodzi mi po całej wannie:-)i musze ją trzymać czesto kąpie ją sama i jak biore ręcznik to się boje ze poleciDzięki za podpowiedzi. Jak nie spróbujemy to się nigdy nie przekonamy... Jak to było w bajce o kózce? Grunt żeby się nie bać...

fajna sprawa :-)no właśnie o to chodziło mi.a ma to jakieś przyssawki że tak zapytam??od spodu??My mamy coś w tym stylu
SMOBY FOTELIK ZABKA SIEDZISKO DO KĄPIELI KRZESEŁ (891040885) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiłam już przy pierwszym dzieckufajna sprawa :-)
powodzeniaNo u nas na taki wynalazek jeszcze za wcześnie, ale z dużą wanną spróbuję po powrocie do domkui tak kąpię ją w łazience wkładając jej wanienkę do dużej, więc i ona zna otoczenie i mój kręgosłup jest przyzwyczajony do takich harców. A zdarzało się już przypadkowe nurkowanie i wiem że to też Misi nie straszne, więc droga do opuszczenia bezpiecznych ścian małej wanienki przetarta
życzcie nam powodzenia

no właśnie o to chodziło mi.a ma to jakieś przyssawki że tak zapytam??od spodu??
które potem ciężko oderwać
No ale muszą być pożądane dla bezpieczeństwa