Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
możesz kupić taki fajny jakby nocnik nie wiem jak to się nazywa fachowo ale ma wycięcia na nóżki nalewasz wody do wanny a dziecko sobie stabilnie siedzi i ani w tył ani w przód nie poleci.Twoja już na pewno sama siada bo to jest akurat dla takich dzieci.ja sie zastanawiam nad tym bo moja chodzi mi po całej wannie:-)i musze ją trzymać czesto kąpie ją sama i jak biore ręcznik to się boje ze poleciDzięki za podpowiedzi. Jak nie spróbujemy to się nigdy nie przekonamy... Jak to było w bajce o kózce? Grunt żeby się nie bać...

fajna sprawa :-)no właśnie o to chodziło mi.a ma to jakieś przyssawki że tak zapytam??od spodu??My mamy coś w tym stylu
SMOBY FOTELIK ZABKA SIEDZISKO DO KĄPIELI KRZESEŁ (891040885) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiłam już przy pierwszym dzieckufajna sprawa :-)
powodzeniaNo u nas na taki wynalazek jeszcze za wcześnie, ale z dużą wanną spróbuję po powrocie do domkui tak kąpię ją w łazience wkładając jej wanienkę do dużej, więc i ona zna otoczenie i mój kręgosłup jest przyzwyczajony do takich harców. A zdarzało się już przypadkowe nurkowanie i wiem że to też Misi nie straszne, więc droga do opuszczenia bezpiecznych ścian małej wanienki przetarta
życzcie nam powodzenia

no właśnie o to chodziło mi.a ma to jakieś przyssawki że tak zapytam??od spodu??
które potem ciężko oderwać
No ale muszą być pożądane dla bezpieczeństwa