• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i przepisy maluszków

dronka, ryż zatwardza :-) moja ryżowych w ogóle nie dostaje, sporadycznie ryż na obiad. banany tez zatwardzają. no ale u nas banan musi być, bo ianczej jedzenie jest niezjadliwe ;-)
jaglana podobno najwartościowsza. u nas po jaglanej od razu wielka kupa ;-)

reklama
dronka, ryż zatwardza :-) moja ryżowych w ogóle nie dostaje, sporadycznie ryż na obiad. banany tez zatwardzają. no ale u nas banan musi być, bo ianczej jedzenie jest niezjadliwe ;-)
jaglana podobno najwartościowsza. u nas po jaglanej od razu wielka kupa ;-)
u mnie po platkach owsianych jest zaraz kupa.. no moze nie od razu, ale po 3 godzinach :-)

w koncu Redan je!!!dzisiaj na obiad to nawet dwa sloiki 200g wpalaszowal!!!!:szok: i kaszka tez juz na luzie zje....ale juz widze, ze po tych 4 dniach nie jedzenia schudl biedaczek....
u nas tylko holle, wszystkie inne kaszki w sklepie sa mleczne, wiec odpada, od razu wysypka wyskakuje, a w pl sklepie nie moge dostac jakiejs bezmlecznej....

no u nas tez holle. i kupa natychmias po lub w trakcie ;-)
mam też 3 rodzaje kaszek mlecznych, ale to dopiero fuuuj, takie sztuczne, że masakra.

teraz Ol siedzi na podłodze, dostała miseczke suchych cheeriosów (tych niesłodkich, bez miodu) i wyjada je prosto z podłogi ;-)

Czy ja dobrze przeczytalam ze kaszka ryżowa powoduje zatwardzenia:szok: To juz wiem ską kupki jak głaz u małej:sorry2: bo ona przoduje wśród menu!! to musze poszukac tej orkiszowej i jaglanej...a jaka najlepsza na trawienie?? mamy te 8 zbóz i sinlac ale to byly dodatki do mannej i ryzowej:dry:głupieje:eek:

my właśnie jemy kaszki nestle zdrowy brzuszek 8 zbóż i druga ze śliwką.

kupilam dzis platki jeczmienne blyskawiczne i jutro zamierzam podac, ciekawe jak zasmakuja...
u mnie kaszki ida wszystkie, ale tez wolalbym tych sztucznosci nie dawac
holle to jeszcze nie widzialam

pawel dzis ucztowal az milo, kaszanka, kisiel truskawkowy, chlebek z wisniowym dzemem, na koniec butla kaszki do konca wypita, zarlok!!:-D

kupilam dzis platki jeczmienne blyskawiczne i jutro zamierzam podac, ciekawe jak zasmakuja...
u mnie kaszki ida wszystkie, ale tez wolalbym tych sztucznosci nie dawac
holle to jeszcze nie widzialam

pawel dzis ucztowal az milo, kaszanka, kisiel truskawkowy, chlebek z wisniowym dzemem, na koniec butla kaszki do konca wypita, zarlok!!:-D
kochana tylko sie cieszyc, lepiej jak je, niz by nie chcial :-)
moze zima dzieci pogonila do jedzenia, bo ja tez nie mam co narzekac:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry