• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i przepisy maluszków

reklama
dziewczyny jakie podajecie jogurty dzieciom?

oprócz wiadomych drogich nestle itp.

chodzi mi o takie normalne? firmy? smaki ? itp?

yra Mały próbuje ode mnie różne smaki jogobelli (poza wiśnią), ale całego jeszcze nie jadł, narazie daję jeden bakuś i jeden nestle (jogurt czy deserek mleczny)

A ja ostatnio zachwalałam mleko Gerber :( a dziś lekarz kazał nam je odstawić, w sumie odradził bardziej. Był ostatnio na jakimś szkoleniu i podobno dużo dzieci źle je toleruje i to może być przyczyna małego przyrostu wagi u Frania ale to tylko gdybanie. Jakie dajecie mleko czy któreś dziecko je Bebiko? Dziś takie mu dałam i powiem że zjadł je jednym duszkiem. Ale może lepszy Bebilon?

yra Ja daję na ogół małemu naturalny + owocki + biszkopt ale ostatnio kupiłam w biedronce jogurt ekologiczny Bio brzoskwiniowy i truskawkowy, dziś tatuś dał mu trochę, parę łyżek, ma dość duże kawałki owoców ale mały szamał.

A ja ostatnio zachwalałam mleko Gerber :( a dziś lekarz kazał nam je odstawić, w sumie odradził bardziej. Był ostatnio na jakimś szkoleniu i podobno dużo dzieci źle je toleruje i to może być przyczyna małego przyrostu wagi u Frania ale to tylko gdybanie. Jakie dajecie mleko czy któreś dziecko je Bebiko? Dziś takie mu dałam i powiem że zjadł je jednym duszkiem. Ale może lepszy Bebilon?

My jestesmy na bebiku i super.Mówiesz ze gerber zle toleruja?W takim razie raczej nie bede na moim dziecku testowac tego mleka z kampanii streetcom.Zresztą zapytam naszego pediatry o zdanie .

reklama
pawelkowi zeszla wysypka ale chyba poczekam z jogurtami i innymi nowosciami az sie wyjasni... az sie cos wyjasni...
wczoraj jadl melona, ale owocow nie podejrzewam

ciekawe co z tym mlekiem gerber:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry