e_kord
Fanka BB :)
A my dziś kupiliśmy kaszke bobovity z sokiembrzoskwiniową i malinową. Druga smakowała bardzo bardzo. My bez tych kaszek nie moglibyśmy żyć.
My też
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A my dziś kupiliśmy kaszke bobovity z sokiembrzoskwiniową i malinową. Druga smakowała bardzo bardzo. My bez tych kaszek nie moglibyśmy żyć.
A ja ostatnio zachwalałam mleko Gerbera dziś lekarz kazał nam je odstawić, w sumie odradził bardziej. Był ostatnio na jakimś szkoleniu i podobno dużo dzieci źle je toleruje i to może być przyczyna małego przyrostu wagi u Frania ale to tylko gdybanie. Jakie dajecie mleko czy któreś dziecko je Bebiko? Dziś takie mu dałam i powiem że zjadł je jednym duszkiem. Ale może lepszy Bebilon?
kochana u nas niby skaza bialkowa a jogurty wcinamy.. w sumie powolutku wprowadzam, ale..no my to szybko nie poznamy co to jogurt hihi![]()