Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zakupilam niedawno ale jeszcze nie probowalysmynesiaa sa kaszki zdrowy brzuszek nestle na mleko modyfikowane
Zdrowy brzuszek - nowe wyjątkowe kaszki Nestlé � Wiadomości � Gieldaspozywcza.pl
ja je daje wieczorem![]()
Dzieki wlasnie zastanawialam sie nad takimi niemlecznymi, takimi normalnymi dla doroslychnesiaa, pisałam już, ale będę się powtarzać ;-) my ryżowych czy kukurydzianych kaszek wcale nie jemy. Ol dostaje orkiszową i jaglaną, czasem mannę, czasem kuskus.
zastanawiam się nad gryczana na obiad...
Ja juz tez robilam Oli na mleku krowim ale manne, a budyn bedziemy smakowac w najblizszym czasienesia ja może nie o kaszce ale o czym co urozmaici diete i jest na mleku :-)
Wczoraj pierwszy raz dałam małemu buduń śmietankowy na krowim mleku 2%. W jakimś programie słyszałam, że krowie można stopniowio wprowadzać po pierwszym półroczu życia malucha. Zajadał się, aż mu się uszy trzęsłyNarazie niepokojących objawów brak więc pewnie będziemy powtarzać.
Daję mu więc po maleńkim kawałeczku do buźki, ale i z taką "okruszyna" jakoś ma problemy...Mam wrażenie, że ten chleb gdzieś mu się po drodze przykleja...chyba...
ja, jak Ol nie chce nic jeść, to w desperacji daję jej pogmerać łapką w misce z kaszką, albo zupką ;-) potem sobie oblizujemy palce. mała ma radochę, a przy okazji coś tam zje.