• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i przepisy maluszków

reklama
a u nas na płatki jest odruch wymiotny :-(

a dziewczyny jakie kakao dajecie maluszkom? dajecie jej na mm? chciałam Poli zrobić na jej mm tylko nie wiem jakie kakao

no własnie tez tak myslę nad tym kakao. mam nesquika w domu i takie zwykłe też. do tego zwykłego i tak musiałabym dodać cukier, bo to przeciez gorzkie. więc może po prostu wsypię odrobinę nesquika do mm. chociaz ostatnio M. dał jej sie napić zwykłego mleka z kartonu i podobno posmakowało.

Też kupię tę kaszkę z kakao...dawałam ostatnio kaszkę nestle owisiankę z śliwką bo dostałam próbkę, ale nie chciał Franek tego jeść. W ogóle zauważyłam, że jakakolwiek owsianka jest blee

a u nas ta nestle ze sliwka to jedyna kaszka jaką Ol je. jeszcze jadła ładnie tą ileś tam zbóż nestle, ale w pl sklepie juz nie ma :-( musze czekać na dostawę, to jedyne miejsce, gdzie ja czasem mają...

Mój uwielbia kaszkę Nestle z kakao a jutro na śniadanko chyba pierwszy raz zrobimy kakao do picia.:tak: Płatki śniadaniowe też wcina, ja daję zwykłe niesłodzone z mlekiem mm.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry