• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i przepisy maluszków

a u nas na płatki jest odruch wymiotny :-(

a dziewczyny jakie kakao dajecie maluszkom? dajecie jej na mm? chciałam Poli zrobić na jej mm tylko nie wiem jakie kakao

Nas uczulilo :( po 4dniach regularnego picia i po odstawieniu migiem zeszło. Narazie się wstrzymamy a tak smakowało :)
Ja robiłam gorzki z glukozom rozpuszczalam w małej ilości wrzątku i dodawałam zrobioną mm.

reklama
ja ostatnio dałam misia lubusia i żyg jak nigdy za duzo wział na raz i go zakorkowało
płatkow nie probowałam za to wcina monte ze hej i paule :) chrupki ostatnio pokochał i pomarancza

ja budyn gotuje z torebki taki zwykly jak dla nas i na mleku z kartonu
małyzajada tez monte i paule i kupilam mu wczoraj danonki, zobaczymy czy mu posmakują

kakao juz dawno probowalam dawac ale szalu nie ma, woli do mleczka z kaszką np soczku malinowego albo owockow, ale budyn czekoladowy lubi, czekolade, inne ciastka i slodycze uwielbia

Dzięki spróbuje jutro dać mu budyń zobaczymy jak będzie. Jeśli chodzi o słodycze to wcina aż się uszy trzęsą oczywiście nie daję mu cały czas tylko od święta. A kakao dajecie do kaszek ? w jakiej ilości to my też byśmy spróbowali.

Dzięki spróbuje jutro dać mu budyń zobaczymy jak będzie. Jeśli chodzi o słodycze to wcina aż się uszy trzęsą oczywiście nie daję mu cały czas tylko od święta. A kakao dajecie do kaszek ? w jakiej ilości to my też byśmy spróbowali.

Ja kupuje kaszke w której jest juz kakao i smakuje bąbelkowi.Budyniu jak narazie niewiem czy dac.

reklama
kakao jutro na śniadanie będzie :) co do budyniu to dałam raz spróbować i smakowało bardzo - może raz w tygodniu będę jej robiła , zobaczymy.
co do słodyczy to moja raz tylko dostała kawałek czekoladki i to byłoby na tyle. obecnie ze słodyczy je tylko ciasteczka swoje i chrupki.

a ja kupiłam wczoraj z Hipp śniadanko - owsianka z owocami - żadna rewelacja u młodej, niby zjadła ale trza było zabawiać żeby jadła.

kobitki co dajecie na śniadania dzieciakom? nadal kaszkę? bo moja to już nie chce ich jeść i tak myślę co mogę jej dać -poradźcie coś :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry