Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tabasia ten suchy placek to pewnie liszaj mój też miał takie

Dlatego ja sobie nie zawracam głowy tym glutenem. Najważnejsze żeby go wprowadzić jeszcze w trakcie karmienia piersią, jak się nie zamierza kończyć karmienia szybko, to można gluten po 6 miesiącu wprowadzić.ale chyba najpierw trzeba byłoby wprowadzić gluten a dopiero słoiczki bo o ile dobrze pamiętam ze dzieci karmione piersią mają wcześniej gluten ale jak go wprowadzic jak sie karmi cycem i sie nie odciaga pokarmuzielona jestem w tym temacie
![]()
Jak będziesz zagęszczać, to raczej więcej nie wypije, tylko wręcz odwrotnie. A z tą wagą to się chyba trochę czepia lekarka, w końcu 4-miesięczniak już nie przybiera tak szybko jak na początku.obecnie wazy 6800 i przez 6 tyg przybral tylko 600 gram i pani doktor mowi ze za malo przybral i ze za malo mleka wypija i powinnam mu jakos je zagęszczac
Moja Lila też dzisiaj po ważeniu i też nieduża bo waży 5830, a 4 mies. już skończone.To moja Pola malusia jest w porównaniu z waszymi waży 5500 a jutro skończy 4 miesiące