• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i przepisy maluszków

reklama
Ja tam nie mam na szczęście problemu z jedzeniem u Poli. rano o 6:30 zjadła 150 ml mleka, o 10:30 mleka 120ml. jak sie obudzi to pewnie wtrąbi 150 ml kaszki, później dostanie marchewkę z jabłkiem i na noc koło 20 zjada 180 m mleka i śpimy do rana.

mamusie, właśnie czytam artykuł w mam dziecko i pisze tam że można surowe jabłuszko podawać już 4 miesięcznym dzieciom, takie starte na tarce. co o tym sądzicie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamusie, właśnie czytam artykuł w mam dziecko i pisze tam że można surowe jabłuszko podawać już 4 miesięcznym dzieciom, takie starte na tarce. co o tym sądzicie?

ja bym juz podala surowe jabłuszko albo taki swiezy soczek, ale poki co czekam az beda ladne jabłka w ogrodzie, bo w sklepach jeszcze same zeszloroczne bez smaku i naszpikowane srodkami do przetrwania zimy

reklama
Podobno jakby czlowiek sie najadł duzo czosnku to moglo by zmienic smak.Ale sama nie wiem.Ja tam czosnku jem multum jestem fanem czosnku i do czego tylko sie da go dodaje:) a sosy czosnkowe robie takie siekiery ,ze hoho.A maly jeszcze ani razu nie pogardzil.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry