blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ewentualnie trochę słonawy jak jest gorącoa moj cyc ma zawsze taki sam smak,i maly ciagnie.No moze czasem troche bardziej wisniowy,czy pomaranczowy zalezy jakim zelem pod prysznic sie myje![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ewentualnie trochę słonawy jak jest gorącoa moj cyc ma zawsze taki sam smak,i maly ciagnie.No moze czasem troche bardziej wisniowy,czy pomaranczowy zalezy jakim zelem pod prysznic sie myje![]()

a moj cyc ma zawsze taki sam smak,i maly ciagnie.No moze czasem troche bardziej wisniowy,czy pomaranczowy zalezy jakim zelem pod prysznic sie myje![]()
ale sie uśmiałamEwentualnie trochę słonawy jak jest gorąco![]()
![]()

mamusie, właśnie czytam artykuł w mam dziecko i pisze tam że można surowe jabłuszko podawać już 4 miesięcznym dzieciom, takie starte na tarce. co o tym sądzicie?
a mnie się zawsze wydawalo ze mleko matki moze zmieniac lekko smak w zależności od dietya moj cyc ma zawsze taki sam smak,i maly ciagnie.No moze czasem troche bardziej wisniowy,czy pomaranczowy zalezy jakim zelem pod prysznic sie myje![]()
Raczej wątpię, bo przecież mleko powstaje z krwi, a nie z treści żołądkaa mnie się zawsze wydawalo ze mleko matki moze zmieniac lekko smak w zależności od diety![]()