Y
yra245
Gość
a brokuły ktoś dawał same brokuły?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja nie wyrzucam jak nie zjada. nakładam do miseczki tylko połowę słoiczka, jak zje i widzę że ma ochotę na jeszcze to przekładam resztę. jak nie ma ochoty na drugą połowę to wkładam do lodówki a na drugi dzień podgrzeję i mała wsunie z ochotą. wyrzucam tylko to co mam już na miseczce.Trzymam kciuki aby jak najszybciej to wszystko było już za wami
Dagmarce szykuje właśnie ziemniaczka z marchewką i masełkiem.Ciekawe czy dzisiaj skusi się na obiad.Wczorajszy słoiczek poszedł do kosza bo nie chciała jeść.Czasami tak ma.Dlatego doszłam do wniosku,że taniej mi będzie samej coś dla niej szykować.
Dawałam brokuły, ale córci nie smakowały.a brokuły ktoś dawał same brokuły?
Dokładnie robię tak samoja nie wyrzucam jak nie zjada. nakładam do miseczki tylko połowę słoiczka, jak zje i widzę że ma ochotę na jeszcze to przekładam resztę. jak nie ma ochoty na drugą połowę to wkładam do lodówki a na drugi dzień podgrzeję i mała wsunie z ochotą. wyrzucam tylko to co mam już na miseczce.
pewnie że lepiej. ja Poli jutro ugotuję zupkę z marchwi, pietruszki, ziemniaki i ryżu, zobaczymy czy mamusia dobrze gotuje :-)Ja nie wyrzucam świeżo otwartego słoiczka tylko połowę z dnia poprzedniego.Jak otwarte było wczoraj a dziś Daga nie chce to muszę już wyrzucić.Wczoraj zrobiłam marchewkę z ziemniaczkami i masełkiem+mleko dla rozrzedzenia to i zjadła.Dzisiaj poszukam jakąś cukinie lub coś takiego i wykombinuje nowy obiadek.Zaczynam podejrzewać,że Daga woli swojskie a nie ze słoiczka.Może to i lepiej.