Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
...
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
my akurat mamy nasze jarzynki o rodziców, więc wiem że są zdrowe i nie pędzone. ja robiła starszej córce jak była mała zupki bo nie chciała jeść słoików i wcale nie było aż tak to pracochłonne, nastawiałam jarzynki, dodawałam co trzeba a później do blendera i po krzyku. uważam że wiecęj pracy jest hak dziecko zjada już kawałki. ale to jest tylko moje zdanieno tak do konca to ja nie wiem czy lepiej,
z jednej strony fajnie, bo zawsze wiesz co dajesz malutkiej.
a z drugiej strony nie wiesz na czym pedzone sa produkty, z ktorych robisz obiadki.
Poza tym jak dla mnie za duzo babrania. Moze jak dziecko nie bedzie musialo jesc juz papki tylko jedzonka z kawaleczkami to bedzie mnie roboty. A tak to ja z marchewka sie narobilam i mnie wystarczy. Moj blender nie chcial dokladnie zmielic marchewki to musialam przecierac przez sitko.
Jak mam sie tak narobic to wole kupic sloiczek za 2,5 zł.
ja cie wy macie wszystko jak w zegarku?? te posiłki moj to je jak chce![]()
no tak do konca to ja nie wiem czy lepiej,
z jednej strony fajnie, bo zawsze wiesz co dajesz malutkiej.
a z drugiej strony nie wiesz na czym pedzone sa produkty, z ktorych robisz obiadki.
Poza tym jak dla mnie za duzo babrania. Moze jak dziecko nie bedzie musialo jesc juz papki tylko jedzonka z kawaleczkami to bedzie mnie roboty. A tak to ja z marchewka sie narobilam i mnie wystarczy. Moj blender nie chcial dokladnie zmielic marchewki to musialam przecierac przez sitko.
Jak mam sie tak narobic to wole kupic sloiczek za 2,5 zł.
yra245 u mnie mamy mniej więcej ustalone godziny posiłków:
6-7 rano mleczko
9:30 zupka z reguły jest to tylko 1/2 słoiczka
11 mleczko mniej niż zwykle czyli okolo 90 ml
14:30 15 kaszka na mleku
18 deserek cały słoik
20 mleczko
u nas tak to wygląda i staramy się tych godzin trzymać chyba że coś nam wypadnie
ja cie wy macie wszystko jak w zegarku?? te posiłki moj to je jak chce![]()